Wpis z mikrobloga

przed momentem miałem właśnie ,,rozmowę" o pracę jako TRENER ODŻYWIANIA XD

oczywiście sprzedawania 1kg białka za 200zl, naturalne produkty i ludzie nic nie robią i chudną po 10kg w 3 miesiące i każdy zarabia minimum 10k na miesiąc xD

każde szkolenie stacjonarne obowiązkowe i płatne po 200-300zl, ,,po co ci te studia jak u nas jest WIEDZA LEPSZEJ JAKOŚCI"

przyznaje się, że fizjologię zdałem na ładne oczy na 4, ale jak ,, menadżerka" mówiła cos o zabijaniu komórek nowotworowych jakimiś koktajlami to zacząłem się śmiać i podziękowałem za rozmowę xD

firma Herbalife, mam nadzieje że dział prawny mnie nie dojedzie xD

#frajerzyzmlm #mlm
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Noroom masz plusa za wytrzymałość, ale pamiętaj na przyszłość, że zrobienie kupy w lesie i podtarcie się liśćmi wniesie więcej do Twojego życia niż rozmowa o "pracę" z tymi oszustami
  • Odpowiedz
@Noroom: Byłem na takim spotkaniu z 15 lat temu, znalazłem w necie "ogłoszenie o pracę". Nie znałem wtedy jeszcze pojęcia MLM. Interesowałem się trochę dietetyką i jak słuchałem tych "wykładów" to się za głowę łapałem, ale myślę dobra zobaczymy do czego to zmierza. Jak dowiedziałem się że mam od nich kupić produkty za 300zł to powiedziałem im że to pracodawca płaci pracownikowi a nie odwrotnie i wyszedłem.
Niesamowite że to
  • Odpowiedz
@Noroom: kilka lat temu kolega namawiał mnie, żebym poszedł skorzystać z ich usług, bo coś tam coś tam, a ja wiedziałem, że chłop ma doświadczenie w byciu dymanym. Wtedy poczytałem co to jest, no i w sumie beka. To co opisujesz to i tak drobiazg.

Oczywiście robisz bez żadnej umowy czy nawet własnej działalności xD Możesz być i po zawodówce, ale wezmą Cię i będziesz doradzał ludziom jak mają zdrowo
  • Odpowiedz