Aktywne Wpisy
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja się czepiam, czy coś jest jednak nie halo? tldr; Moja dziewczyna oczekuje, żebym na niektóre okazje (np. wyjścia z jej znajomymi) zakładał podwyższające buty, na co ja się nie chcę zgodzić. A teraz cały kontekst. Jesteśmy ze sobą od 3 lat, w tym od 2 mieszkamy razem. Oboje jesteśmy lvl 33 i oboje dość niscy: ja 171 cm, ona 159 cm. Od kilku miesięcy zaczęła mi
Czy ja się czepiam, czy coś jest jednak nie halo? tldr; Moja dziewczyna oczekuje, żebym na niektóre okazje (np. wyjścia z jej znajomymi) zakładał podwyższające buty, na co ja się nie chcę zgodzić. A teraz cały kontekst. Jesteśmy ze sobą od 3 lat, w tym od 2 mieszkamy razem. Oboje jesteśmy lvl 33 i oboje dość niscy: ja 171 cm, ona 159 cm. Od kilku miesięcy zaczęła mi
smuteczek2000s +33
Siemanko,
poniedziałek chyba poNIEdziałkuje mocno.
Nie wiem jeszcze jak mam na imię, a od rana za duża lista zadań na dziś.
Miłego dnia życzę i oby Wasz poniedziałek był lepszy.
poniedziałek chyba poNIEdziałkuje mocno.
Nie wiem jeszcze jak mam na imię, a od rana za duża lista zadań na dziś.
Miłego dnia życzę i oby Wasz poniedziałek był lepszy.
@prawda_w_moskwie: ale Musk nigdy
@prawda_w_moskwie: usunął wiele dziwnych reguł i wywalił większość moderatorów, którzy banowali za opinie. Co to ma wspólnego z jego shit postami? Nie musisz tego czytać xD
Wytoczyli im proces, że nie zatrudnia w SpaceX
@hhggeerttert: Odezwij się kiedy dasz mi dofinansowanie od rządu xd
@hhggeerttert: On je zrobił?
@LamajHarma jest prosta zasada: jak coś jest głupie i działa, to nie jest głupie. Pewnie zielonego pojęcia nie masz dlaczego muskowi zależy na wygranej Trump? Nie wiesz, że mają umowe i tylko skrajny debil by nie chciał skorzystać?