Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +163
Robimy listę najbardziej spermiarskich teledysków z lat 90s-2000s.
#wykop #muzyka #glupiewykopowezabawy
#wykop #muzyka #glupiewykopowezabawy
Zoriuszka +392
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Jest dużo głosów wątpliwości głosowania. Natomiast mnie przekonywał by Trump z mojej wiedzy, którą mam. Natomiast pytam tutaj zgromadzonych dlaczego miałbym hipotetycznie zagłosować na Harris, a nie na Trump, gdybym miał możliwości wyborcze w USA.
Jakie zmiany w Polsce przewidujesz po wygranej Trumpa? Czego spodziewasz się w tych latach kiedy będzie sprawował swoją kadencję? Nie bardzo rozumiem co przewidują Ci którzy cały czas tak podkreślają pro rosyjskość Trumpa. Chodzi mi tutaj o konkrety. W moim mniemaniu nie zmieni się w Polsce absolutnie nic przez
Dlaczego? Skoro raczej obydwaj zgadzamy się z grubsza co do tezy, że Rosja Polski nie zaatakuje? W moim mniemaniu przez czas urzędowania Trumpa jest to jak najbardziej do wykluczenia.
Co to niby za interes dla nas w który wkładamy mega grube miliardy na pomoc Ukrainie, która nie jest w NATO! aby trzymać z dala
Wykładamy pieniądze na pomoc, która jest - jak wspomniałem - fundamentem naszego bezpieczeństwa. To właśnie - zaraz po Ukrainie - Polska zyskuje najwięcej na tej
W moim mniemaniu są takie same, praktycznie zerowe, pomijalne. Nie po to USA rozwalała komunizm, wyrwała z ruskich wpływów Europę Środkową aby nawet poddać pod rozwagę odpuszczenie Polski. Ruskie też dobrze o tym wiedzą, że po swojej komunie na tym terytorium i tak by się nie