Aktywne Wpisy
yawoor724 +65
ehh człowiek stary a głupi,
jakieś pół roku temu odstawiłem całkowicie a-----l i to była doskonała decyzja - lepszy sen, waga i umysł szybszy. Generalnie super odczucia i w weekend czy imprezy mnie nie kusi. Jedynie co jakieś 2 miesiące przychodzi jakiś dzień że mam nastrój na piwko i gierki jak za dawnych studenckich lat i wypijam 3-4 po czym czuje się okropnie dzień później i kilka tygodni mam wstręt. Tak się
jakieś pół roku temu odstawiłem całkowicie a-----l i to była doskonała decyzja - lepszy sen, waga i umysł szybszy. Generalnie super odczucia i w weekend czy imprezy mnie nie kusi. Jedynie co jakieś 2 miesiące przychodzi jakiś dzień że mam nastrój na piwko i gierki jak za dawnych studenckich lat i wypijam 3-4 po czym czuje się okropnie dzień później i kilka tygodni mam wstręt. Tak się

maciekqtno +1179

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Tymczasem programisci na forum dla programistow: no wlaczam laptopa na 6h, a pracuje tylko 2, nikt sie nie czepia ale mnie ta praca wykancza xD
#pracait #praca #pracbaza #programista15k #programowanie
źródło: 1000026707
Pobierz@o__0: Po ile u ciebie się płaci za bootcamp?
Zaraz powiesz - ale moze celowo robi takie tematy, zeby nagonic ludzi, rownie dobrze mozna powiedziec ze celowo pisza ludzie tematy jak w branzy IT jest zle choc wcale nie ma ¯\(ツ)/¯
@rav2: Bo do tej pory za programistow szly niedowartosciowane kuce, wiec chca sie chwalic tym co mają.
Im wiecej normalnych ludzi w branzy tym mniej bedzie takich debili co sie chca dowartosciowac w internecie ¯\(ツ)/¯
@rav2: bo sa debilami xD, a czemu juz coraz wiecej jest hybryd zamiast zdalnych? bo tepe p---y zamiast pracowac te 5-6h na zdalnych to woleli walic konia do anime i robic taski przeznaczone na 3 dni w tydzien bo jak to on wielki kuc moze pracowac i co mu k---a zrobia xD, no zrobili ze full remote ofert jest
@rav2: Ludzie zdaja sobie też sprawe ze szkodliwosci alkholu, papierosow, pieczonego miesa, slodyczy, fast foodow, taniego chinskiego żarcia a biznes sie kreci.
Ludzie nie są racjonalni właściwie przez wiekszosc zycia.