Wpis z mikrobloga

#gielda

ja wiem powiecie mi że kreski to kreski, idź pan do wróżki, ona ci powie prawdę...

na unicredit siedzą grube ryby, płyn z trendem, płyn z nurtem rzeki, kreski ci nic nie mówią, ok, to twój problem, ja na kreskach zarabiam.

trend is your friend.

poczytaj o unicredit - kupią commerzbank, fundusze jak blackrock wiedzą co robią, jeśli minister zatrudnia morgan stanely lub innego doradcę do sprzedaży commerzbank to znaczy że coś się dzieje a widać po wykresie że rośnie.

czytaj kreski.
makler___gieldowy - #gielda 

ja wiem powiecie mi że kreski to kreski, idź pan do wró...

źródło: unicredit1

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@makler___gieldowy: głównie chodzi o fakt, że od 08.24 robili trójkąt na wykresie i potem chciecili go wybić górą. Czysty przykład ATH, oparty na AF - na fundamentach, UniCredit jest jednym z lepiej zarządzanych banków na świecie jak na razie, chcą wrócić na szczyt - możliwe 100 eur, przebili wszystkie kreski - SMA na wykresie M, jest przecięcie SMA 50 i 100 na interwale M. Jeśli nie wiesz co piszę doczytaj,
  • Odpowiedz
@maniek74: kolego, ja nic nie muszę, pisałem że to większość to przypadek szczęścia, jak Zanussi i jego filmy, raz wyjdzie, raz nie wyjdzie.

bardziej chodzi o to że przyjdzie młody, też chcę zarabiać jak inni i traci, bo nie ma warsztatu i nie wie na czym gra polega. Kupuj dołki, sprzedawaj tylko górki.

ty siedziesz w bankier i ciebie stamtąd pamiętam, życzę ci wiele
  • Odpowiedz