Wpis z mikrobloga

Braun kolejny raz sieje rosyjską propagandę i dba o jej interes polityczny za pomocą argumentu ad chłopski rozum. Widocznie jego wyborcy się na to nabierają.
Tu już nawet nie chodzi o obalenie jego tezy tylko o sam fakt, że wypowiada takie pierdoły. Nie rozumiem jak można go uważać za idola. Głosują na niego chyba tylko ludzie, którym imponuje akcja z gaśnicą a dalej się nie zagłębiają- takie typowe lemingi.
Konfa często zarzuca innym, że patrzą na politykę powierzchownie i na tej podstawie głosują, że wystarczy im pokazać marchewkę i lecą głosować.
Sami jednak robią dokładnie to- projekcja własnych wad na innych.
#bekazkonfederacji #szury #konfederacja #braun #bekazprawakow #demagog
Tojamoze_pozamiatam - Braun kolejny raz sieje rosyjską propagandę i dba o jej interes...

źródło: Zrzut ekranu 2024-11-05 101806

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@To_ja_moze_pozamiatam: Problem jest taki, że wyznawcy konfy to są radykalni jak trzeba robić publiczne listy osób lgbt, albo zakazać aborcji z jakiejkolwiek przyczyny. Sami natomiast praktycznie zdzierżą każde największe g---o jakie jest robione przy jednocześnie bardzo niskiej wnikliwości w to co ich własne środowisko wyprawia, gdyż ich wiedza pochodzi głównie z publicznych wypowiedzi polityków Konfederacji a nie ich działań. Praktycznie nie możliwym jest pogadanie z Konfederatą na temat zarzutów wobec
Strelau - @Tojamoze_pozamiatam: Problem jest taki, że wyznawcy konfy to są radykalni ...

źródło: Korwiniarz

Pobierz
  • Odpowiedz
gdybyś sie zainteresował Zimbabwe yo wiedziałbyś lepiej od osoby mieszkającej tam jak tam jest

@alojzy_ulamek: Pewnie nie lepiej ale wystarczająco żeby np. uznać, że dana władza musi odejść
Z resztą zapomniałeś o moim drugim argumencie- ktoś mógł z przyczyn politycznych lub ekonomicznych opuścić kraj. Zabierając mu prawo głosu zabierasz mu ostatnią możliwość walki.
  • Odpowiedz
ich wiedza pochodzi głównie z publicznych wypowiedzi polityków Konfederacji a nie ich działań.

@Strelau: Piękny wpis a to zdanie to już w ogóle złoto. Chmielowski w debacie z Memcenem to (go) ładnie podsumował- Tiktokracja. Oczywiście nagranie latało po wykopie jako orka Chmielowskiego a mi się wydaje, że było dokładnie odwrotnie i Chmielowski (można go lubić albo nie) już wtedy wiedział jak dokładnie to wygląda i na czym będzie polegać zbliżająca
  • Odpowiedz
@To_ja_moze_pozamiatam: Wszelkie dowody jakie funkcjonują, gdyby dotyczyły posłów Lewicy to już dawno by były uznane za bardzo twarde i obciążające dowody. Kiedy jednak chodzi o polityków Konfederacji to nic nigdy nie da im się udowodnić, nawet jeśli są twarde fakty, albo chociaż obciążające zarzuty. Co więcej, wystarczy, że jakiś polityk Konfederacji czemuś zaprzeczy i to będzie wystarczający dowód. Tak było z tą hucpą sam zgłoszenia Brauna do ABW. Braun już
Strelau - @Tojamoze_pozamiatam: Wszelkie dowody jakie funkcjonują, gdyby dotyczyły po...
  • Odpowiedz
Na debacie ładnie wypunktował Mentzena.

@Strelau: Przecież na tej debacie to Mentzen wytarł podłogę Chmielowskim udowadniając mu na argumentach, że nie ma pojęcia jak się robi politykę. Chmielowski chciałby Konfederacji bez kontrowersji, żeby tylko o gospodarce mówiła, ale nie rozumie, że to jest niemożliwe i że taka partia by zdobyła 1% jak partia Roberta Gwiazdowskiego swego czasu. Politykę można robić tylko i wyłącznie na emocjach, to po pierwsze, a po
  • Odpowiedz
Braun kolejny raz sieje rosyjską propagandę i dba o jej interes polityczny za pomocą argumentu ad chłopski rozum. Widocznie jego wyborcy się na to nabierają.

@To_ja_moze_pozamiatam: Przecież ty robisz to samo. To znaczy siejesz propagandę, bo tak ci się wydaje. A prawda jest taka, że nikt w Polsce nie może mieć pewności, czy i w którą stronę wybory w Mołdawii zostały sfałszowane. Braun wyraził tylko podejrzenie, że takie fałszerstwo mogło
  • Odpowiedz
@Jah00: Podam Ci przykład:
Czy to prawda, że jesteś złodziejem?
Mogę mieć wątpliwości? Mogę. Łamię prawo? Nie. No co- ja tylko pytam.
Wszyscy eksperci uznali, że nie jesteś- policja np. No ale ja mam wątpliwości i teraz będę latał po mediach i pytał.
Super że on ma pełne prawo- tylko jakoś zawsze korzysta z tego prawa wpisując się idealnie w interesy Rosji. Trzeba być tumanem by tego nie widzieć. I
  • Odpowiedz
Chmielowski chciałby Konfederacji bez kontrowersji, żeby tylko o gospodarce mówiła, ale nie rozumie, że to jest niemożliwe i że taka partia by zdobyła 1% jak partia Roberta Gwiazdowskiego swego czasu.

Nie do końca. Korwin od lat leci na kontrowersji i nigdy nie osiągnął i już nigdy nie osiągnie żadnego poważnego wyniku politycznego.

W matereriale z forum wolnościowców. Chmielowski dobrze wyjaśnia, dlaczego dla Konfederacji te 10% to będzie wartość wokół, której będą oscylować
Strelau - > Chmielowski chciałby Konfederacji bez kontrowersji, żeby tylko o gospodar...

źródło: F8zgONcXQAA7v8p

Pobierz
  • Odpowiedz
wpisując się idealnie w interesy Rosji

@To_ja_moze_pozamiatam: Ty nie byłbyś w stanie rozpoznać interesu Rosji jakby cię kopnął w dupę. Problem polega na tym, że jesteś silnie zindoktrynowany, że każde słowo filtrujesz przez swoją propagandę i wierzysz w bajki. Braun napisał, że podejrzewa fałszerstwo i podał powód czyli dziwne dodanie głosów. A resztę narracji ci już dopisuje twój wyprany przez propagandę mózg. Ot cała zagadka.
  • Odpowiedz