Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +34
Ciekawe co teraz robi Gabriel Fleszar
źródło: temp_file7046875961920302706
PobierzMirki, potrzebuję porady
Mój facet ma od niedawna swoją działalność, mechanik samochodowy. Wiadomo, dużo roboty. Widywaliśmy się do tej pory co weekend, a wczoraj mi przez telefon powiedział, że jest tak zmęczony po całym tygodniu roboty, że chce sobotę wieczór spędzić sam, bo jeszcze do póżnego popołudnia będzie pracował. Nie powiem, trochę mnie to ukuło. Powiedzcie mi, czy to ze mną jest coś nie tak, że tego nie rozumiem? Próbuję sobie tłumaczyć,
Mój facet ma od niedawna swoją działalność, mechanik samochodowy. Wiadomo, dużo roboty. Widywaliśmy się do tej pory co weekend, a wczoraj mi przez telefon powiedział, że jest tak zmęczony po całym tygodniu roboty, że chce sobotę wieczór spędzić sam, bo jeszcze do póżnego popołudnia będzie pracował. Nie powiem, trochę mnie to ukuło. Powiedzcie mi, czy to ze mną jest coś nie tak, że tego nie rozumiem? Próbuję sobie tłumaczyć,

Tu już nawet nie chodzi o obalenie jego tezy tylko o sam fakt, że wypowiada takie pierdoły. Nie rozumiem jak można go uważać za idola. Głosują na niego chyba tylko ludzie, którym imponuje akcja z gaśnicą a dalej się nie zagłębiają- takie typowe lemingi.
Konfa często zarzuca innym, że patrzą na politykę powierzchownie i na tej podstawie głosują, że wystarczy im pokazać marchewkę i lecą głosować.
Sami jednak robią dokładnie to- projekcja własnych wad na innych.
#bekazkonfederacji #szury #konfederacja #braun #bekazprawakow #demagog
źródło: Zrzut ekranu 2024-11-05 101806
Pobierzźródło: Korwiniarz
Pobierz@alojzy_ulamek: Pewnie nie lepiej ale wystarczająco żeby np. uznać, że dana władza musi odejść
Z resztą zapomniałeś o moim drugim argumencie- ktoś mógł z przyczyn politycznych lub ekonomicznych opuścić kraj. Zabierając mu prawo głosu zabierasz mu ostatnią możliwość walki.
@Strelau: Piękny wpis a to zdanie to już w ogóle złoto. Chmielowski w debacie z Memcenem to (go) ładnie podsumował- Tiktokracja. Oczywiście nagranie latało po wykopie jako orka Chmielowskiego a mi się wydaje, że było dokładnie odwrotnie i Chmielowski (można go lubić albo nie) już wtedy wiedział jak dokładnie to wygląda i na czym będzie polegać zbliżająca
@Strelau: Przecież na tej debacie to Mentzen wytarł podłogę Chmielowskim udowadniając mu na argumentach, że nie ma pojęcia jak się robi politykę. Chmielowski chciałby Konfederacji bez kontrowersji, żeby tylko o gospodarce mówiła, ale nie rozumie, że to jest niemożliwe i że taka partia by zdobyła 1% jak partia Roberta Gwiazdowskiego swego czasu. Politykę można robić tylko i wyłącznie na emocjach, to po pierwsze, a po
@To_ja_moze_pozamiatam: Przecież ty robisz to samo. To znaczy siejesz propagandę, bo tak ci się wydaje. A prawda jest taka, że nikt w Polsce nie może mieć pewności, czy i w którą stronę wybory w Mołdawii zostały sfałszowane. Braun wyraził tylko podejrzenie, że takie fałszerstwo mogło
Czy to prawda, że jesteś złodziejem?
Mogę mieć wątpliwości? Mogę. Łamię prawo? Nie. No co- ja tylko pytam.
Wszyscy eksperci uznali, że nie jesteś- policja np. No ale ja mam wątpliwości i teraz będę latał po mediach i pytał.
Super że on ma pełne prawo- tylko jakoś zawsze korzysta z tego prawa wpisując się idealnie w interesy Rosji. Trzeba być tumanem by tego nie widzieć. I
Nie do końca. Korwin od lat leci na kontrowersji i nigdy nie osiągnął i już nigdy nie osiągnie żadnego poważnego wyniku politycznego.
W matereriale z forum wolnościowców. Chmielowski dobrze wyjaśnia, dlaczego dla Konfederacji te 10% to będzie wartość wokół, której będą oscylować
źródło: F8zgONcXQAA7v8p
Pobierz@To_ja_moze_pozamiatam: Ty nie byłbyś w stanie rozpoznać interesu Rosji jakby cię kopnął w dupę. Problem polega na tym, że jesteś silnie zindoktrynowany, że każde słowo filtrujesz przez swoją propagandę i wierzysz w bajki. Braun napisał, że podejrzewa fałszerstwo i podał powód czyli dziwne dodanie głosów. A resztę narracji ci już dopisuje twój wyprany przez propagandę mózg. Ot cała zagadka.