Aktywne Wpisy
StalkomirNowak +626
Na Wykopie same pesymistyczne treści, więc chciałem się pochwalić moim osiągnięciem.
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw

Vanche +94
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Abstrahujac od wyniku ludzie mieszmajacy za granica nie powinni miec prawa głosu.
Jest pierwszy obsrany...
To by było za proste- zrobić syf u siebie, zmusić porządnych ludzi do emigracji (z powodów społecznych albo ekonomicznych) i sprawa z głowy. Nikt już nie zagłosuje przeciwko mi i syfowi jaki zrobiłem.
Jak ktoś wyjedzie za chlebem za granicę to nie ma prawa głosować za próbą (w jego mniemaniu) poprawienia sytuacji
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: 1690087497_9fyfzm
Pobierz@alojzy_ulamek: A jak mieszkasz w PL to skąd wiesz co się dzieje? Z jakich źródeł?
Skąd za granicą wiesz, że PL nie wstała z kolan? Jakie doświadczenie życiowe Ci to pokazało?
Rozumiem ze ludzie w Zimbabwe wiedza tak samo, a nawet lepiei od polakow żyjących w Polsce jak sie zyje w Polsce.
Caly sek w tym właśnie ze nie wiem, i sie mie dowiem poki nie wrócę
No tu piszesz coś innego- że nie wracasz bo nie wstała.
No i jak wrócisz, to po czym poznasz, jaka jest sytuacja? Konkretnie? Nie zasłaniaj się jakimiś gadkami
Nie, napisalem ze wróciłbym gdybym wiedział ze przekaz jwst prawdziwy. Ale który? Tvp? Tvn? Republika?
im out, jak nie wiesz po czym mozna poznac czy w kraju zyje sie lepiej czy gorzej to szkoda mi klawiatury
Jak uważasz, że żeby w dzisiejszym świecie poznać sytuację w kraju to trzeba w nim być przez x czasu to rzeczywiście nie mamy o czym rozmawiać.