Aktywne Wpisy
Godir17 +115
Nic tak nie poprawia humoru rano jak opisy starych sfrustrowanych polek po ścianie które lajkuja młodszego o kilka lat chłopa XDD
#p0lka #logikarozowychpaskow
#p0lka #logikarozowychpaskow

źródło: a
Pobierz
goferek +127
Niech otwiera jeszcze w co drugą środę w godzinach 10-11, to na pewno będzie mieć więcej klientów, mimo branży odchodzącej do lamusa.
#krakow
#krakow

źródło: Przechwytywanie
Pobierz
Tu już nawet nie chodzi o obalenie jego tezy tylko o sam fakt, że wypowiada takie pierdoły. Nie rozumiem jak można go uważać za idola. Głosują na niego chyba tylko ludzie, którym imponuje akcja z gaśnicą a dalej się nie zagłębiają- takie typowe lemingi.
Konfa często zarzuca innym, że patrzą na politykę powierzchownie i na tej podstawie głosują, że wystarczy im pokazać marchewkę i lecą głosować.
Sami jednak robią dokładnie to- projekcja własnych wad na innych.
#bekazkonfederacji #szury #konfederacja #braun #bekazprawakow #demagog
źródło: Zrzut ekranu 2024-11-05 101806
PobierzAbstrahujac od wyniku ludzie mieszmajacy za granica nie powinni miec prawa głosu.
Jest pierwszy obsrany...
To by było za proste- zrobić syf u siebie, zmusić porządnych ludzi do emigracji (z powodów społecznych albo ekonomicznych) i sprawa z głowy. Nikt już nie zagłosuje przeciwko mi i syfowi jaki zrobiłem.
Jak ktoś wyjedzie za chlebem za granicę to nie ma prawa głosować za próbą (w jego mniemaniu) poprawienia sytuacji
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: 1690087497_9fyfzm
Pobierz@alojzy_ulamek: A jak mieszkasz w PL to skąd wiesz co się dzieje? Z jakich źródeł?
Skąd za granicą wiesz, że PL nie wstała z kolan? Jakie doświadczenie życiowe Ci to pokazało?
Rozumiem ze ludzie w Zimbabwe wiedza tak samo, a nawet lepiei od polakow żyjących w Polsce jak sie zyje w Polsce.
Caly sek w tym właśnie ze nie wiem, i sie mie dowiem poki nie wrócę
No tu piszesz coś innego- że nie wracasz bo nie wstała.
No i jak wrócisz, to po czym poznasz, jaka jest sytuacja? Konkretnie? Nie zasłaniaj się jakimiś gadkami
Nie, napisalem ze wróciłbym gdybym wiedział ze przekaz jwst prawdziwy. Ale który? Tvp? Tvn? Republika?
im out, jak nie wiesz po czym mozna poznac czy w kraju zyje sie lepiej czy gorzej to szkoda mi klawiatury
Jak uważasz, że żeby w dzisiejszym świecie poznać sytuację w kraju to trzeba w nim być przez x czasu to rzeczywiście nie mamy o czym rozmawiać.