Wpis z mikrobloga

No tak średnio bym powiedział, tak średnio. Mega czekałem na GT'ka, bo podoba mi się ta lampa ala predator, ale te moto jakieś niespójne jest.. i ta brzydka owiewka, a raczej ten plastik pod nią.. :| Może na żywo będzie lepiej wyglądać, mam nadzieję, bo póki co to skłaniam się chyba ku poprzedniej generacji..

#motocykle #ktm
Kaneczai - No tak średnio bym powiedział, tak średnio. Mega czekałem na GT'ka, bo pod...

źródło: IMG_8789

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kaneczai: Zajebisty jest, pięknie paskudny ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja głównie dla niego lecę do mediolanu na weekend żeby go obejrzeć i jak się uda to przymierzyć, mam nadzieję, że będzie na wiosnę u nas dostępny bo jak narazie to mój numer jeden na nowe moto.
  • Odpowiedz
  • 0
@tagan: No ja się też zastanawiam, póki co 2024 można dostać w dobrej cenie - 78900 ( ͡° ͜ʖ ͡°) może i zrobiliby jeszcze lepszą cenę jakbym wziął od razu jeszcze smcr'a. Podejrzewam, że o jazdę testową tym nowym gtkiem to u nas będzie ciężko xd
  • Odpowiedz
dobra beka z KTMa xd sami chyba nie wiedzą po co robią te motóry chyba...

pierwszy komentarz na yt zamyka chyba temat

Nothing says Grand Touring more than going on the track with it....
  • Odpowiedz
@Kaneczai Hornet jest przynajmniej rewelacyjnie wyceniony, miałem okazję jeździć cb1000 i ten silnik w tym to jest petarda, super motocykl.
  • Odpowiedz