Aktywne Wpisy

wfyokyga +14
Szkoda że u nas nie ma wulkanu, ciekawe jakby się nazywał? Jak ty byś nazwał?

źródło: temp_file3413097941617371441
Pobierz
Elberus +73
Kiedyś to było.

źródło: temp_file1097394877545516414
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file3413097941617371441
Pobierzźródło: temp_file1097394877545516414
PobierzWykop.pl
1. W zalewie spamu o kredytach i promocjach przesłali mi informacje, że trzeba uzupełnić dane firmowe - tutaj moja wina - nie doczytałem bo nie czytam spamu od nich.
2. Zablokowali mi transakcje na koncie
3. Uzupełniłem jakąś ankietę i zadzwoniłem na infolinię upewnić się, ze już wszystko ok. Dostałem potwierdzenie, że konto powinno działać i mają już komplet informacji. Oczywiście nie działało - więc powiedzieli, żeby poczekać do jutra.
4. Oczywiście konto nadal nie działa - bo okazało się, ze jednak inne dane do uzupełnienia - mimo, że dzwoniłem się upewnić w tej sprawie.
5. Po uzupełnieniu kolejnych danych dostałem info, że do 2 dni roboczych mi odblokują bo z automatu nie przeszło więc ktoś musi popatrzeć na to.
Także zablokowali mi konto i obiecali, że kiedyś odblokują. Ja tymczasem nie mam dostępu do konta firmowego i środków na nim. Dobrze, że mam gotówkę....
Pomijam już że Państwo i instytucje nie powinny mieć charakteru opresyjnego. Przykład którego ne zrozumiesz, ale napiszę mimo wszytko. Zapomniałem złożyć deklarację VAT kiedyś - choć podatek odprowadziłem i w jednym US