Aktywne Wpisy

duzy_gracz +20
źródło: 1000008146
Pobierz
okoboji +123
specjalna jednostka i kilka strażaków wchodzą by ściągnąć hulajnogę, który jakiś Seba na zasadzie "potrzymaj mi p--o" wszedł na luzie
#krakow
#krakow
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-17 o 22.28.33
Pobierz

A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega się cieszę :D.
To co widzicie na zdjęciu to część nakładu, która dziś wyruszy w drogę do czytelników. Jeśli ktoś z Was zamówił Zrozumieć Ramen na TopGar.Pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje :D
Jaram się mega bo dziś oficjalna premiera! Trzymajcie kciuki!
#kuchniamg78 #zrozumiecramen
źródło: 62425233-E3C0-4524-8845-D7495FA593CF
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@RobinSchudl: xD
Logiczne i jakie eko ( ͡° ͜ʖ ͡°) już się bałem że to jakaś klauzula wydawca o minimalnej sprzedaży i trzeba na siłę dawać
@RobinSchudl: Bo byście kopiowali, czyli kradli i autor by nie zarobił. Proste.
@MG78: XD jezu ile możliwosci. Ta odpowiedź jest tak bez sensu, że hej
@MiedzygalaktycznyMors: I sprzedawanie go w pakiecie z papierem ma temu przeciwdziałać? Przemyśl to jeszcze raz.
Nie no trochę tu już poleciałeś XD
A poważnie: sporo Twoich przepisów robiłem i kilka na stałe weszło do rodzinnego menu, ale te rameny to dla mnie abstrakcja - ilość nietypowych, niełatwo dostępnych składników, czas przygotowania (w sensie, że dodać trzeba jakąś pastę, którą wcześniej trzeba pięć dni marynować w moczu nietoperza zbieranego o poranku przez dziewicę w trzeci nieparzysty dzień miesiąca) to jest dla mnie alchemia i zwyczajnie szkoda mi czasu, wolę na mieście
źródło: 1000007462
Pobierzi jak to się ma do tego
@MG78: to jak to
@MG78 Oferujesz produkt, klient chce to bierze a nie chce to nie bierze, choć warto posłuchać rozsądnych porad na przyszłość. Rozsądnych... bo może zaraz jeszcze będą obiekcje dlaczego twarda oprawa, przecież
@MiedzygalaktycznyMors: jakby sprzedał samego ebooka to by nie zarobił? Logika to u ciebie leży i kwiczy.