Wpis z mikrobloga

Co ja taki szczęśliwy?

A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega się cieszę :D.

To co widzicie na zdjęciu to część nakładu, która dziś wyruszy w drogę do czytelników. Jeśli ktoś z Was zamówił Zrozumieć Ramen na TopGar.Pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje :D

Jaram się mega bo dziś oficjalna premiera! Trzymajcie kciuki!

#kuchniamg78 #zrozumiecramen
MG78 - Co ja taki szczęśliwy?

A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
...

źródło: 62425233-E3C0-4524-8845-D7495FA593CF

Pobierz
  • 193
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MG78 >Nie mamy w tym momencie wysyłek zagranicznych dlatego, gdy ktoś chce książkę i mieszka w Singapurze może zamówić pakiet z książką fizyczną i ebookiem. Ebook dostaje do Singapuru, a książkę fizyczną może zamówić do znajomych lub rodziny i odebrać przy okazji wizyty.

Logiczne i jakie eko ( ͡° ͜ʖ ͡°) już się bałem że to jakaś klauzula wydawca o minimalnej sprzedaży i trzeba na siłę dawać
  • Odpowiedz
Ebook dostaje do Singapuru, a książkę fizyczną może zamówić do znajomych lub rodziny i odebrać przy okazji wizyty. Jeszcze nikt mi nie napisał, że nie chce książki fizycznej, ale jakby tak było to może zawsze ją komuś dać np. na prezent.


@MG78: XD jezu ile możliwosci. Ta odpowiedź jest tak bez sensu, że hej
  • Odpowiedz
  • 13
@MG78

Ebook dostaje do Singapuru, a książkę fizyczną może zamówić do znajomych lub rodziny i odebrać przy okazji wizyty.


Nie no trochę tu już poleciałeś XD
  • Odpowiedz
  • 46
@MG78: klasycznie

A poważnie: sporo Twoich przepisów robiłem i kilka na stałe weszło do rodzinnego menu, ale te rameny to dla mnie abstrakcja - ilość nietypowych, niełatwo dostępnych składników, czas przygotowania (w sensie, że dodać trzeba jakąś pastę, którą wcześniej trzeba pięć dni marynować w moczu nietoperza zbieranego o poranku przez dziewicę w trzeci nieparzysty dzień miesiąca) to jest dla mnie alchemia i zwyczajnie szkoda mi czasu, wolę na mieście
ryhu - @MG78: klasycznie

A poważnie: sporo Twoich przepisów robiłem i kilka na stałe...

źródło: 1000007462

Pobierz
  • Odpowiedz
Wydając książkę zależało mi na fizycznej wersji książki i to właśnie ona chciałbym, aby trafiała do czytelników stąd decyzja, że nie ma ebooka solo.


i jak to się ma do tego

Hej! Początkowo wcale miało nie być eBooka - ostateczna decyzja o tym, że jednak będzie została podjęta pod sam koniec pod wpływem sugestii paru osób z bardzo dalekich stron świata, którym trudno byłoby wysłać książkę.


@MG78: to jak to
  • Odpowiedz
@Akira: @RobinSchudl Ebooka nie powinno być bo wam czytnik może wpaść do rosołu, a poza tym książkę możecie postawić na półce aby goście wiedzieli że ramen to wasz żywioł. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MG78 Oferujesz produkt, klient chce to bierze a nie chce to nie bierze, choć warto posłuchać rozsądnych porad na przyszłość. Rozsądnych... bo może zaraz jeszcze będą obiekcje dlaczego twarda oprawa, przecież
  • Odpowiedz