Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +220
Jakie znacie jeszcze inne propolskie, patriotyczne wynalazki jak Liga Konferencji, gdzie można się popodniecać jak zajebiści jesteśmy? xD
- Żużel
- Eurowizja Junior
- Reprezentacja siatkówki
#mecz
- Żużel
- Eurowizja Junior
- Reprezentacja siatkówki
#mecz

bet730 +145
================
15. Polska - 34.250
================
TAK! TAK! TAK! Stało się!
W sezonie 2026/27 czyli za około 16 miesięcy zobaczymy 5 naszych zespołów w kwalifikacjach do europejskich pucharów!
15. Polska - 34.250
================
TAK! TAK! TAK! Stało się!
W sezonie 2026/27 czyli za około 16 miesięcy zobaczymy 5 naszych zespołów w kwalifikacjach do europejskich pucharów!

źródło: coeff_13.03
Pobierz
Związali byście się z dziewczyną bez studiów? W tym roku piszę inżynierkę. X poznałem jakiś czas temu. Obecnie pracuje na produkcji i chodzi zaocznie do szkoły dla dorosłych. W planach studia związane z kosmetologią czy coś w tym stylu. Nie wiem szczerze czy to ambitny kierunek, ale nie o to tu chodzi. Zawsze w kobietach zwracałem uwagę na inteligencję. Moja była studiowała medycynę. Bardzo mi to imponowało, ale po czasie okazało się że to jedyna jej zaleta. Z X znamy się już trochę czasu, poznaliśmy się zupełnie przypadkowo na mieście. Nie korzystała z żadnych tinderów. Dobrze nam się rozmawia, zawsze jest chętna na wspólne wyjścia i wbrew pozorom jej zainteresowania to nie tiktoki i podróże. O jej wykształceniu powiedziała mi parę dni temu przy luźnej rozmowie. Wcześniej byłem pewien, że coś na pewno coś studiuje. Myślałem żeby niedługo powiedzieć jej co do niej czuję, ale no brak studiów jakoś mnie zahamował. Niby wiem, że studia to nie jest żaden wyznacznik, znam masę ludzi którzy nie studiują, a mimo wszystko wiele mógłbym się od nich nauczyć z innych dziedzin. Mimo w niej to mnie zahamowało, nie wiem co mam o tym myśleć. Czy mi to przeszkadza? Niby nie, ale jednak nie wiem co o tym myśleć...
#zwiazki #rozowepaski #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: no tak, bo gównostudia świadczą o wartości człowieka. Jakby studiowała cokolwiek to patrzyłbyś na nią inaczej? Rozróżniaj wiedzę od inteligencji oraz od wykształcenia, bo wcale nie muszą iść ze sobą w parze. I tak, z debilem się ciężko dogadać. Ale to, że ktoś skończył studia nie oznacza, że skleja fakty, a to, że
@mirko_anonim: poczekaj aż byłej wybije 30 lat i zagadaj do niej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoro nie widzisz pewnych zależności, to nie marnuj "dziewczynie z produkcji" czasu. Weź sobie wyzwoloną laskę po psychologii i świruj razem z nią. Świruj, aż Cie wyświruje i skończysz w choroszczy, ale
Jak będziesz miał "za mądrą" to też nie dobrze...
Lepiej mieć kobietę życiową, która jest materiałem na żonę, matkę, która potrafi ogarnąć dom czy zrobić obiad :)
Sam fakt, że nie siedzi na Social mediach jest dużym plusem!!!
POZA TYM... robienie szkoły dla dorosłych to też w jakiś sposób ambicja, bo jednak chce coś osiągnąć w życiu...
PYTANIE czemu teraz, a nie w swoim czasie?!
Teoretycznie to czuć
co za
@mirko_anonim: Tak.
@mirko_anonim:
Musi mieć magistra i to koniecznie z socjologii/studiów gender/LGBT bo to znaczy że jest pracowita a rynek pracy czeka na takich kandydatów z otwartymi rękami więc nie będzie miała problemu żeby znaleźć pracę
@mirko_anonim: takie najlepsze. Szanse na rozwód rzucone przez kobietę wzrastają jeśli kobieta ma wykształcenie wyższe. Miałeś przykład życiowy, że laska na medycynie nie reprezentowała nic sobą. Dodatkowo ta nowa laska chce się jakoś rozwijać co jest na plus. Zmień lepiej swoje nastawienie tak jak @taxi_driver92 napisał, bo okazja przeleci ci koło nosa.
Ja jestem po studiach technicznych, mąż pracował na magazynie. Jest obrotny, pracowity i ma pasje o której może godzinami gadać. Dotykam go przez szmatę, bez szmaty, bez kija i na kiju też xD