Aktywne Wpisy
JoeGlodomor +411
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
gymw8nhnzd +42
Byłem sceptycznie nastawiony do elektryka, ale kolega sobie mocno zachwalał i spróbowałem:
Tesla 3 standard, ~50kWh bateria LFP, pompa ciepła, tył napęd ~300KM i 5,5s do 100 km/h. Zasięg mocno zróżnicowany od temperatury i prędkości, w moim przypadku jakieś 350-500km na jednym lądowaniu.
Co mnie skłoniło do zakupu? Jeżdżę 95% czasu po mieście wokół komina, rzadko kiedy trasy do 100km a raz w roku może 500km do rodzinki.
1) stosunkowo dobre przyspieszenie jak
Tesla 3 standard, ~50kWh bateria LFP, pompa ciepła, tył napęd ~300KM i 5,5s do 100 km/h. Zasięg mocno zróżnicowany od temperatury i prędkości, w moim przypadku jakieś 350-500km na jednym lądowaniu.
Co mnie skłoniło do zakupu? Jeżdżę 95% czasu po mieście wokół komina, rzadko kiedy trasy do 100km a raz w roku może 500km do rodzinki.
1) stosunkowo dobre przyspieszenie jak
#usa #trump #joerogan #rogan #swiat #podcast #podcasty #polityka #4konserwy
@WykopowyInterlokutor: istny game-changer xdd
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja tam Rogana czasami słucham j biemtory podcasty są spoko, ale z Trumpem odleciał razem z Muskiem na inną galaktyke.
Szokiem byłoby jakby poparł Harris. A nawet jakby nikogo oficjalnie nie poparł to i tak oczywiste jest że będzie na Trumpa głosował.
@WykopowyInterlokutor: tak, bardzo popularny, szczególnie w takiej demografii jak "failed fork lift operators"
ciekawe te podcasty, antynaukowe brednie, ruska propaganda, im większy parapet tym chętniej joe go zaprosi itd ja bym powiedział info wars light