Aktywne Wpisy

delfin000987 +36
Mam problem z moją różową a raczej z jej psem.
Otóż jesteśmy oboje około 20lvl, troszkę ponad, więc oboje mieszkamy jeszcze w swoich rodzinnych domach. Ona ma psy. Gdy ja do niej przyjeżdżam nie mogę znieść jej stosunku do jej psa. Potrafi dawać mu buziaczki w pysk a potem tymi samymi ustami bawić się moim, uważam to za w c--j niehigieniczne po prostu. Druga sprawa jest taka, że ten pies wchodzi na
Otóż jesteśmy oboje około 20lvl, troszkę ponad, więc oboje mieszkamy jeszcze w swoich rodzinnych domach. Ona ma psy. Gdy ja do niej przyjeżdżam nie mogę znieść jej stosunku do jej psa. Potrafi dawać mu buziaczki w pysk a potem tymi samymi ustami bawić się moim, uważam to za w c--j niehigieniczne po prostu. Druga sprawa jest taka, że ten pies wchodzi na

Kopytnik_1 +126
#logikarozowychpaskow #p0lka #rozowepaski #tinder #zwiazki #blackpill
Wcześniej wierność i szczerość nie były dla niej ciekawe?
Wcześniej wierność i szczerość nie były dla niej ciekawe?
źródło: temp_file4458655744494482026
Pobierz![Imponująca hydraulika pałacu w Grenadzie [EN]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/dde1b31ca96ae3997a3d811d7d10b3a7520bf86e357937a57dda634972f9f07e,q80.jpg)

Chyba że chcesz tym mierzyć ciśnienie oleju w aucie, czy ciśnienie różnicowe - to gorzej...
Bo np dla 115 metrów nad poziomem morza to ok 1018,5 hPa to pokazuje bez obróbki 23318
ale czy po prostym dzieleniu pokaże prawidłowo np wynik na poziomie morza lub 5km wysokości? No właśnie.
Bo one są właśnie też do tego używane - przy znanym ciśnieniu wyskalowane - pozwalają wyznaczać wysokość n.p.m (a przynajmniej - w miarę precyzyjnie zmiany tej wysokości, np do dronów/samolotów itp, bo ciśnienie atmosferyczne nie zmienia się w ciągu minuty, a jeśli pomiar się zmienia to dron zmienia wysokość)