Wpis z mikrobloga

@pawel_orzech: to pochwal się czego się nauczyłeś i ile cie to kosztowało. Wiem że niektórzy są tak wytrwali że Władek ciągnie od nich kasę przez 2 lata a gdy dotrze do nich że to scam to zostają z nimczym
  • Odpowiedz
@sokytsinolop wiesz no, ja się nie będę kłócił. Każdy ma swój rozum i robi po swojemu. Przed kursem czytałem właśnie te komentarze, tylko że nigdy nie znalazłem konkretnej osoby, która napisałaby coś od siebie. Zawsze byli to znajomi, brat stryjecznej ciotki albo były to puste podejrzenia niepoparte niczym. Napisałem jak to wyglądało u mnie. Tak, było wiele czepiania się przy testach, ale miało to swój cel, bo potem sam faktycznie zauważałem
  • Odpowiedz
@pawel_orzech: 430zl / h jak dla mnie to calkiem drogie korepetycje. Mniej więcej zgadza się z tym co słyszałem. Dzięki za transparentność. Możesz napisac jeszcze ile zarabiasz w tej pracy która ci ogarnęli?
  • Odpowiedz
@sokytsinolop może i drogie korepetycje, ale ja to postrzegam tak, że może znalazłbym taniej, ale bez gwarancji przebicia bariery wejścia na rynek, a jak zaczynałem, to słyszałem że z pracą dla świeżaków nie jest kolorowo. Tu się nie musiałem o to martwić dlatego zaakceptowałem ten "dodatkowy" koszt. Co do stawki to ogólnie dostępną informacją jest, że wynosi 65pln netto/h na b2b. Co dostaję za wpis? A nic. Może jeśli przeczytają to
  • Odpowiedz
@pawel_orzech dla mnie najciekawsze jest to że rowniedobrze można byłoby taki materiał ogarnąć na Udemy, dostac pierwszą prace i firma by Cie tego samego nauczyła tylko przy okazji by Ci płacili za to. Ale gratuluję 🥂
  • Odpowiedz
@pawel_orzech: wygląda na reklamę. Rozdajo cieszy się pewną popularnością i ląduje w topce mikro. Jest to więc narzędzie promocji z którego korzystają niektóre firmy, ale jawnie. Co Ty promujesz jeśli nie kurs? Swoje szczęście? Aha.
  • Odpowiedz
@kishibashi no może to tak wyglądać, nie będę przeczył, ale nie taki był zamysł. Jakbym chciał zrobić reklamę to napisałbym do nich żeby zrobili zrzutkę i rozdajo byłoby na 500, a nie na symboliczne 50zł. A to to taka kwota jak za dobre wino. Byłem ostatnio u dziadków, to też wypiliśmy mały toast. Jestem na tym portalu już kilka lat, po części poprzez wykop trafiłem na ten kurs, więc i z
  • Odpowiedz
@pawel_orzech: 31k za kurs?! Chryste Panie, przecież to rozbój w biały dzień. Jak byłeś tak zacietrzewiony na sukces to mogłeś przebrnąć przez kurs jeden drugi na Udemy za ułamek tej kwoty, ale każdy jest kowalem swojego losu.
  • Odpowiedz