Aktywne Wpisy
Jabby +361
Agui94 +347
Jest po 16 wiec daję znać jak rozwinęła się sytuacja z tego wpisu
Od razu mówię że będę pisał szybko i nie wiem jak z odpowiedziami na komentarze(muszę pozałatwiać zaległe sprawy których nie załatwiłem w tamtym tygodniu) i nie będzie tak ciekawie jak poprzednio. Jak kilka osób pisało w komentarzach szef nie chciał eskalować. To była rozmowa typu że w żadnym wypadku kierownik nie powinien tak pisać, cała sytuacja nie powinna mieć miejsca
Od razu mówię że będę pisał szybko i nie wiem jak z odpowiedziami na komentarze(muszę pozałatwiać zaległe sprawy których nie załatwiłem w tamtym tygodniu) i nie będzie tak ciekawie jak poprzednio. Jak kilka osób pisało w komentarzach szef nie chciał eskalować. To była rozmowa typu że w żadnym wypadku kierownik nie powinien tak pisać, cała sytuacja nie powinna mieć miejsca
Kupilbym dodatkowa grafike ale z drugiej strony zagram w cos od swieta i szkoda kasy na to.
#zarabianie #it #informatyka #gry #komputery
#pytanie #praca #zarobki #pieniadze #gielda #bitcoin
@cotozazycie: nie
To realne ?
@Belzebub: tak xD
Jak miałem koparkę z dwóch 3060 ti to nie potrzebowałem dodatkowego ogrzewania w pokojum
A obecnie? Musze obadac czy nie ma jakichs mozliwosci na uzyczenie mocy obliczeniiwej dla jakichs obliczen naukowych w chmurze czy cos takiego?
9.6kwh czyli tak jakbys odpalil grzejnik 2kw na 5h
We wspolczesnym budownictwie mieszkaniowym nie pasywnym zapotrzebowanie na cieplo to ok 60w/m2. Sypialnia to ok 12m2 wiec 720W powinno dac rade ogrzac taka sypialnie. Zwykle egpu do grania wiec nie poradzi sobie w czasie wiekszych mrozow ale przez wiekszosc sezonu grzewczego juz tak.