Aktywne Wpisy

peanut_whu +745
Z okazji zbliżającego się dnia chłopa(ka) #rozdajo dowolnego ręcznie szytego portfela lub cardholdera z mojego hobbystycznego skórzanego sklepiku. Dwa skrajne z tego zdjęcia nie zostały jeszcze dodane na sklep, ale można je wybrać. Zrobię je również w innych kolorach :)
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
źródło: rozdajo
Pobierz
Megalogin +17
Czy faceci powinni sikać na siedząco? A wy sikacie jak?
źródło: images (2)
Pobierz

#nieruchomosci
źródło: Zrzut ekranu 2024-11-04 141538
PobierzNatomiast p0lack ze swoim budżetem optymalizuje setki złotych i te 150 zł to da niego już jest poważna sprawa
Kiedyś mi znajomy powiedział że odkłada miesięcznie 700 zł. To był czas kiedy pracowałem w Niemczech i ja patrzyłem na pieniądze w perspektywie ile tysięcy odłożę
No tak, tylko tak to można wyjaśnić... zakup mieszkania dla szarej masy to metafizyka, spotkanie z najwyższym, ich to interesuje czy im na rachunki i jedzenie do końca miesiąca wystarczy....
Dla biedaków powstały TBS'y ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie dlatego, że 87% Polaków mieszka w mieszkaniach własnościowych, więc wzrosty czy spadki cen nieruchomości ich po prostu nie interesują, a ceny prądu jak najbardziej.
No z czego 100% emerytów i 50% ludzi ok 30, w sumie wychodzi 87%.... te 13-87 może być "troche" mylące....
źródło: IMG_20241104_163427
PobierzJak jedziesz jakieś pompy ciepła itp to już twoja sprawa, większość ludzi nie ma ogrzewania na prąd
Panie, to jest parafraza od Komorowskiego- dobrze znana na wykopie, nie sądziłem że ktoś to zrozumie inaczej niż ironicznie.... jest to OCZYWISTE ze takie porady dla ogółu są bezsensu bo większość ludzi musi mieć siła rzeczy zwykła pracę i oni też by chcieli żyć jak ludzie ;)
Bo tu większość tego używa tak, albo jeszcze u mnie w biedronce płacą 5tys do łapy
Oni też używają tego jako ironii ;)
@Krisu_7 wrzesień i październik
w domu na taryfie dla kowlaskiego? Ile to kwh?
@MirasPdk:
Nie bardzo zrozumiałem
@del855: najmądrzejsze zdanie jakie wolactwo mogło w swoim zalanym harnasiem życiu usłyszeć. A kwik od dekady xD
no podaj taryfe i ile kwh, bo zeby tyle natrzepac nie uzywajac tego do ogrzewania to nie wiem co Ty tam robisz....