Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Skąd taki hejt na #polka?

@Kamkam55: bo incwele chcą w końcu zamoczyć a są odrzucani przez laski którymi nawet oni się brzydzą. I robią na złość wszystkim Polkom z Polski, bo ich kilka odrzuciło na rzecz obcokrajowców, więc oni na złość im będą szukać Azjatki albo Ukrainki. Myśląc, że to komuś zrobi na złość i ktoś to zauważy xD

A ten ze zdjęcia mi się nie podoba.
  • Odpowiedz
@Pasterz30 szczerze , znając baby z innych narodowości bo byłam 5 lat w Niemczech to nie ma drugiej takiej narodowosci jak polki żeby miały aż tak niskie wymagania , kobiety z zachodu lecą na wygląd i kase a z Rosji Ukrainy głównie na kasę , tylko polka w sumie jest zahukana i nie ma żadnych wymagań
Was to boli bo byście chcieli kobiety zza granicy ale nie macie floty ani wyglądu
  • Odpowiedz
@Pasterz30 zobacz sobie niemieckie programy gdzie starzy bogaci niemcy biorą sobie za żony 20 lat młodsze Rosjanki ukrianki brazylijki i jak one nimi pomiatają , swietlana tylko wydaje pieniądze a stary pryk koło niej tańczy jak piesek
Polak to sobie myśli że jak weźmie sobie babe z biednego kraju to będzie pieskiem nie to co polka , tylko że jest na odwrót , wschodnia baba trzyma za ryj i zniszczy jak
  • Odpowiedz
@Kamkam55: pokazujesz jednego hiszpana o urodzie modela i insynuujesz że WSZYSCY tam tak wyglądają (wielkie XD) i WSZYSCY Polacy są brzydcy (jeszcze większe XD).
2/10 bo odpisałem
  • Odpowiedz