Aktywne Wpisy

szzzzzz +300

daeun +47
#rozdajo jakiego na wykopie jeszcze nie było. Mam luźne 1,5mln złotych i z checią pomogę odmienić życie kilku z was.(。◕‿‿◕。)
Każda osoba która zasubskrybuje mój profil i napisze na co przydałby się jemu te pieniążki otrzyma szansę otrzymania gotówki. O tym ile i w jakiej kwocie zadecydujecie wy sami głosując plusami.
#cebuladeals #rozdajo #nieruchomosci
Każda osoba która zasubskrybuje mój profil i napisze na co przydałby się jemu te pieniążki otrzyma szansę otrzymania gotówki. O tym ile i w jakiej kwocie zadecydujecie wy sami głosując plusami.
#cebuladeals #rozdajo #nieruchomosci

źródło: temp_file1653295140056787202
Pobierz
Ty nie patrzysz na chłodno, bo zwyczajnie go nie lubisz.
@OlaKordasOfficial: ale szczęściu też trzeba pomóc, samo szczęście może by go wywindowało do P4, ale wskoczyć na P1 i wyszarpać jeszcze 20s nad drugim to nie jest tylko i wyłącznie szczęście, ale i skill
ale ty jesteś głupia
@bArrek: ale już Norrisowi, to wcale nie dopisało szczęście w kwalifikacjach gdzie Max nie mógł dokończyć okrążenia?
@bArrek: To czerwona flaga jest czysto losowym zdarzeniem czy była możliwa do przewidzenia? W jednym wypadku jest to wina RBR a w drugim fart, żonglujesz sobie jak Ci wygodnie.
Czerwona flaga w kwalifikacjach nie pozwoliła mu dojechać kółka kwalifikacyjnego a w Q1 miał najlepszy czas, więc nie tylko jest pewne, że wszedłby do Q3 ale najprawdopodobniej wystartowałby z PP.
Aż specjalnie sprawdziłem powtórkę z kamery kierowcy.
W momencie, o którym piszesz, Max nie zrobił okrążenia pomiarowego. Jak je zaczynał to tuż przed linią start-meta wyprzedził go na chama Ocon i zostawił mu na tyle mało miejsca, że nie miało sensu marnować opon i baterii. Dopiero kolejne okrążenie było kwalifikacyjne i to było to podczas którego była czerwona flaga.
Na jego jedynym okrążeniu pomiarowym stroll się rozwalił i musiał zwolnić w pierwszym sektorze, stąd czas na żółto - odpal sobie onboard Maxa to Ci
Max jest genialnym kierowcą, ale to zwycięstwo nie jest tylko jego zasługą, po pierwsze świetna decyzja o pit stopie po drugie świetne ustawienie bolidu, bo wczoraj RBR był najszybszym bolidem. I chociaż