Aktywne Wpisy
AntyspoIeczny +107
łeb mi paruje, że żymianom udało się skutecznie wmówić babom-millenialsom i babom-zetkom że ciąża to najgorsze nieszczęście jakie może je spotkać w życiu
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
L24D +67
a nie czekaj... cmentarz w Dąbrowie Górniczej
#cmentarz #zdjecia
@Springfield: No i w czym problem? xD Po śmierci jesteśmy niczym więcej niż nawozem.
@L3gion: pana zapraszamy już do aparatu eutanazyjnego
Zamiast cmentarzy można by zrobić osiedla.
@gorillaz: I co ci górnicy tam robia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Springfield: Uczucia estetyczne swoją drogą, ale co to zmieni w metaboliźmie rośliny? Bo na razie pszenica może rosnąć nawet na gówienku i nie widzę, żebyś krytykował naturalne nawozy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@List0pad: no ty mi jakoś też nie jesteś specjalnie potrzebny
@List0pad: Dąbrowa Górnicza ma akurat dużo wolnego miejsca więc to różnicy nie robi. Z najdalszego zadupia do "Centrum" masz 26 km autem ( ͡° ͜ʖ ͡°) a Katowice - Gliwice to 27 DTŚ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Springfield wiesz, że oddychasz tym samym powietrzem co Hitler?
z punktu widzenia kultury to pierwsze formy pochówku można uznać za początek gatunku ludzkiego.. Mamy też rozróżnienie na śmierć biologiczną i śmierć społeczną które prawie nigdy na siebie nie nachodzą. Natomiast jest też zrozumiałe twoje stanowisko sprowadzania człowieka do zwykłego śmiecia, to bardzo dobre copium na swoje miejsce w obecnym systemie społecznym. Choć osobiście wolę takie stanowiska, które ten system nieco kwestionują.
Wikipedia - Kuru
/a co to białko z ludzkiego mózgu jest jakieś gorsze?/
Uważacie się za takich postępowych a jesteście na poziomie ciemnego ludu z głębokiej afryki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja się za nikogo nie uważam. Na wykopie byłem już lewakiem, prawakiem, katolem, ateuszem, libikiem, komuchem, wolnościowem.
Spokojnie Donald Trump wygra zaraz wybory i lewactwo przestanie istnieć.