Aktywne Wpisy
Burkhard +1362
1/∞ szukania zdradzanego wykopka
TLDR: Poznalem babe, która zdradzala swojego partnera przez ponad 9 miesięcy i chce dać mu cynk o tym, ma konto na wykopie na 100%.
Mircy pomozcie uratować chlopa przed typowa p0lka, poznalem babe, która zdradzała swojego chlopa przez ponad 9 miesięcy i on o niczym nie wie. Wiem, ze ma tu konto na 100%, ma mieszkanie w #krakow na #ruczaj gdzie ta szmula u niego
TLDR: Poznalem babe, która zdradzala swojego partnera przez ponad 9 miesięcy i chce dać mu cynk o tym, ma konto na wykopie na 100%.
Mircy pomozcie uratować chlopa przed typowa p0lka, poznalem babe, która zdradzała swojego chlopa przez ponad 9 miesięcy i on o niczym nie wie. Wiem, ze ma tu konto na 100%, ma mieszkanie w #krakow na #ruczaj gdzie ta szmula u niego
Kiedys_Mialem_Fejm +378
U mnie są to Monika i Marek z HP6. Ja nie przepadałam za tymi uczestnikami a inni raczej ciepło się o nich wypowiadali.
Nie śledziłam tagu w trakcie 3 edycji ale chyba Luiza nie była zbyt lubiana, a mi się ją dobrze oglądało.
A jeżeli chodzi o nietypowe antypatie to do dziś nie umiem zrozumieć jak większość mogła lubić Wixona i Savaga? Jest to moja największa zagadka wszytskich edycji. Ja ich nie trawie (nawet nie jako pary tylko każdego indywidualnie). Zepsuli mi cały sezon tym że tam byli. Nawet nie umiem określić co mnie w dwóch osobach tak drażniło. Chyba całokształt.
W 3 sezonie Ola i Luiza zrobiły program. I jak dobrze pamiętam widzowie byli bardziej na nie oburzeni, niż uczestnicy, bo dziewczyny po programie
A z tej edycji nie mogłam zdzierżyć głosu i samego „bycia” Sandry, nie wiem dlaczego tak się na