Aktywne Wpisy

pciem +287
Mój sąsiad daje lekcje p----------o puzonu od 9 do 18. Codziennie. Jestem na skraju załamania.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.

KapitanTorpedal +62
https://wykop.pl/link/7580387/ogromny-skarb-talarow-odkryty-na-mazowszu-duza-galeria
Srebrne monety na pół dłoni… czyli ogromny skarb talarów z początku XVII wieku odkryty przez poszukiwaczy na Mazowszu. Leśny depozyt którego waga jest równa prawie pół kilo srebra, a wartość numizmatyczna to nawet kilkaset tysięcy złotych!
Chcesz być na bieżąco? #zwiadowcahistorii - tag z moimi najciekawszymi znaleziskami! Zapisz się też do mikrolisty zwiadowcahistorii - komentując ten post, bym zawołał Cię do najlepszych znalezisk!
Sprawdź też mój blog WWW firmowy SKLEP ZH oraz kanał na YT
#historia #ciekawostki #ciekawostkihistoryczne #wykrywaczmetalu #poszukiwacze #archeologia #monety #pieniadze #srebro #gruparatowaniapoziomu #qualitycontent #polska #mazowieckie #artefaktnadzis #skarb #polska #detektorysci #las
Ogromny skarb talarów odkryty na Mazowszu (DUŻA GALERIA)
źródło: skarb-srebrnych-talarow-Mazowsze
Pobierz