Wpis z mikrobloga

Tak sobie czytam jak próbujcie z Maxa zrobić idealnego człowieka, który zawsze bierze winę na siebie, a wczoraj rozniósł wszystkich tylko swoimi umiejętnościami.
Nie no Max wgl nie obwinia innych, rozumiem, że fajnie pojechał, ale nie robcie z niego jakiegoś człowieka cnót i ideałów. Max wykoleja innych z toru i narzeka na nich i sędziów, że dostał karę. Wczoraj miał farta z czerwoną flagą, bez tego na pewno by nie wygrał. Trochę obiektywizmu. Lando do czerwonej flagi jechał bezbłędnie, wyprzedził Russella w ścianie wody, no a potem po prostu wiedział, że tytuł przepadł przez czerwoną flagą i narobił błędów, Lando nie zasłużył na tytuł, ale nie da się czytać wykopowych ekspertów walących konia do Maxa, no miał dominujący bolid przez kilka wyścigów i zbudował przewagę, Lando nie wykorzystuje sytuacji i przez to mistrzem nie będzie. Proste, żadnej wyższej fizyki, super mocy maxa i jego geniuszu tutaj nie ma XD

#f1
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
który Max sobie poradził bezproblemowo

@kilgoro: Max nie wyprzedził Russella, zreszta nie wyprzedził nikogo z czołówki, po prostu zjechali do pit stopu, a on nie xd Chyba, ze chodziło ci o cos innego, nie wiem, dziwnie napisane
  • Odpowiedz
@Godir17: nie wiem skąd tam wrzuciłem maxa. Głównie chodziło mi o to, że dużo brakuje w jeździe w takich warunkach i sam Hamilton przyznał, że Max pokazał kawał niezłego talentu i mimo tego wszystkiego czy wygrałby czy nie, nie odbiera tego jaki wielki to jest talent.
  • Odpowiedz