Aktywne Wpisy

Niedobry +243
Kolejny dzien szczucia jednych na drugich przez trolla. Ten profil codziennie cos wynajduje zeby jedna grupe napuscic na druga. Wolam #moderacja bo moze w koncu cos daloby sie zrobic... Jak nie "psiarze" to "julki" jak nie julki to kobiety vs mezczyzni itd itp...
Doslownie codziennie ta sama, gowniana zagrywka.
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Doslownie codziennie ta sama, gowniana zagrywka.
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ

źródło: 1000018296
Pobierz
Wontensso +50
8,5 miesiąca po przeszczepie włosów. Stambul, 6000 graftów (1 sesja, dużo ale zaufałem i wziąłem na klatę ryzyko)
Zdjecia w komentarzu.
#przeszczepzwykopem
#przeszczepwlosow
#lysienie
Zdjecia w komentarzu.
#przeszczepzwykopem
#przeszczepwlosow
#lysienie

źródło: Zrzut ekranu 2024-08-8 o 12.16.02
Pobierz
#polityka #sejm #bekazpisu
chwila, przecież oni tak samo postawili na trumpa w 2020, i co duda podał sie do dymisji XDDDD
@jozef-dzierzynski: Chwila. Coś mnie ominęło? Jakie tak samo?
https://www.pap.pl/aktualnosci/sikorski-nieprawda-ze-rzad-postawil-tylko-na-harris-nie-popelniamy-bledu-pis-0
Chyba wierzysz w propagandę pisiorów. Ja nie widzę oficjalnego stanowiska koalicji rządzącej, które mogłoby być uznane za dogadywanie się z Kamalą Harris. Za to pisowcy hucznie popierają Trumpa, jak cztery
@dr3vil:
@dziedzicpruski: macie racje, źle to sformułowałem. Chodziło mi o "tak samo jak błaszczak sugeruje".
@dr3vil: dokładnie jak przy wygranej bidena
@dr3vil: Tak jakby gdyby byli amerykańską agenturą to byliby jakąś lepsza agenturą. Agenturę trzeba gonić z Polski nie ważne czyją.