Aktywne Wpisy

WielkiNos +149
Mireczki potrzebna wasza pomoc. #p0lka po menopauzie sprowadziła do Polski na 3 miesiące oszusta materialnego z Nigerii, którego urząd wydalił z kraju, bo najwidoczniej jedno spojrzenie na nich i wiadomo, że to nie ma żadnego związku z miłością, ale kobieta za nim tęskni i zbiera na jego bilet.
Dołożycie?
#pomagajzwykopem #mokebe #imigranci #przypadkowymurzyn #milosc
Dołożycie?
#pomagajzwykopem #mokebe #imigranci #przypadkowymurzyn #milosc

źródło: temp_file2109979782380570407
Pobierz
Caracas +136
Mój dobry kolega (w sumie przyjaciel), który dostał od rodziców mieszkanie na studiach bez kredytu + jego obecna żona to samo.
Nigdy nic nie wynajmował a na studiach utrzymywali go rodzice.
W prezencie ślubnym dostali od rodziców działkę, którą potem sprzedali za 160k mówi mi, że powinienem w końcu spłacić ten kredyt hipoteczny na dom (po 10 latach spłacone 65%) i zacząć inwestować w nieruchomości jak on bo to łatwe i zacząć
Nigdy nic nie wynajmował a na studiach utrzymywali go rodzice.
W prezencie ślubnym dostali od rodziców działkę, którą potem sprzedali za 160k mówi mi, że powinienem w końcu spłacić ten kredyt hipoteczny na dom (po 10 latach spłacone 65%) i zacząć inwestować w nieruchomości jak on bo to łatwe i zacząć
Hej Mirki. Czy ktoś z was by mi pomógł podłączyć według schematu regulator temperatury od ogrzewania podłogowego? Jeśli ktoś się zna to zapewne jest to bardzo proste iż jest tu może 6kabelkow. Regulator to RTS01
Link do instrukcji w której jest schemat
źródło: Bez tytułu
PobierzLink do zdjęcia jak jest
Komentarz usunięty przez autora
@piwowar-domowy: j już widziałem w kontakcie przewód z faza w kolorach żółto-zielonym. Więc takie domniemania to są mało warte ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora