Aktywne Wpisy

JaNieGejJaPapiesz +270
ciekawe jaka grupa spoleczna będzie nastepnym wrogiem wykopu
#psiarze
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego psy nie mogą srać do kuwety tak jak koty?
Ogromny plus brak gówna i szczyn na chodnikach ¯\(ツ)/¯
Dla psiarzy to chyba neutralne bo i tak na chacie mają tony bakterii kałowych ale oni to chyba lubią ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego psy nie mogą srać do kuwety tak jak koty?
Ogromny plus brak gówna i szczyn na chodnikach ¯\(ツ)/¯
Dla psiarzy to chyba neutralne bo i tak na chacie mają tony bakterii kałowych ale oni to chyba lubią ( ͡º ͜ʖ͡º)

Dramat, kobieta uczy dziecko empatii i nie pozwala znęcać się nad zwierzętami ku własnej uciesze. Koszmar psychprawaków.
Może jeszcze nie pozwala mu znęcać się nad ludźmi ta bezczelna kobieta?
@WielkiNos: xD
@WielkiNos: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Od machania kijem męskość nie wzrasta XD
@pitterka bo można czyimiś rękami złowić i zabić karpia na święta, a przed ludźmi udawać jakim to jest się dobrym i empatycznym.
Jeszcze najlepiej przy okazji kupić psa, dla którego potrzeba dodatkowego cierpienia zwierząt hodowlanych do wyprodukowania jego karmy, ale w oczach innych ludzi jest się wspaniałym człowiekiem, który dał biednemu pieskowi dom.
Komentarz usunięty przez autora
Jaki sens ma męczenie zwierząt? Nabijasz stworzenie na hak, wyciągasz z naturalnego środowiska żeby się trochę podusilo i robisz sobie z tym fotki. Męczenie zwierząt to bycie męskim? XD
To nie jest myślistwo (nie mylić z klusownictwem), gdzie zadajesz szybką śmierć i nie męczysz zwierzęcia. Do tego myślistwo ma
@tastass: mam dużego siura i łowię ryby.
Czyli twój argument to argumentum ad idiotum.
Ryby nie boli jak haczyk wbije się w wargę, nawet jak uszkodzi, to się zrośnie za
@WielkiNos: Siedzenie przy piwsku, z cygaretą w gębie i patrzenie na wodę – najbardziej pierwotne zajęcie w męskim gronie XDDDD