Aktywne Wpisy
Let_Me_2_Be +31
Patrzcie i uczcie się #programista15k zamiast teraz zakuwać nocami przez następne 25lat po pracy to trzeba było dobrze zdać maturę z biologi i iść na medycynę!
Żaden lekarz się nie przyzna ile kosi kaski a ty w byle Legnicy ortopeda 64k za 155-200h w szpitalu gdzie tak na prawdę za jakość pracy lekarze nie odpowiadają.
A mówią że brakuje pieniędzy na wszystko. całe te NFZ do przeorania jest, a ile
Żaden lekarz się nie przyzna ile kosi kaski a ty w byle Legnicy ortopeda 64k za 155-200h w szpitalu gdzie tak na prawdę za jakość pracy lekarze nie odpowiadają.
A mówią że brakuje pieniędzy na wszystko. całe te NFZ do przeorania jest, a ile
doomzdayzz +23
na wykopie cisza to dodam
W pensylwanii zatrzymano podobno zabójcę CEO united healthcare.
Luigi Mangiano. służby zawiadomił pracownik McDonalda.
Znaleziono przy nim b--ń wyglądającą jak ta z której wykonano zabójstwo, manifest i podrobiony dokument ma te same dane którymi meldował się w hotelu.
#usa #trump
W pensylwanii zatrzymano podobno zabójcę CEO united healthcare.
Luigi Mangiano. służby zawiadomił pracownik McDonalda.
Znaleziono przy nim b--ń wyglądającą jak ta z której wykonano zabójstwo, manifest i podrobiony dokument ma te same dane którymi meldował się w hotelu.
#usa #trump
Idąc za ciosem zrobiłem zbiorczą recenzję akcesoriów rowerowych których używam, może znajdziecie tutaj jakieś inspiracje. W filmie występują: pedały, bloki, nawigacja GPS, torba podsiodłowa, lampki rowerowe, czujnik kadencji/prędkości, bidony i pompka. Jest też mała aktualizacja do poprzedniego filmu z recenzją odzieży rowerowej. Także zapraszam do obejrzenia i dyskusji, szczególnie jeśli używacie lub używaliście tego co wymienione w filmie. Chociaż stanowczo odradzam to prenumerującym Wielkiego Chłopa edycję kolarską #pdk - oglądacie na własną odpowiedzialność (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Zachęcam do obserwowania profilu i subskrybcji kanału.
Dzięki również za plusiki, lajki i komentarze pod filmem! ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#rower #kolarstwo #szosa #gravel #mtb
ja mam w mtb kasetę z Ali firmy Sunshine czy jakoś tak. Rok jeżdżę i na razie jest git.
Ale te aluminiowo stalowe miałem w napędzie 1x12 i pracowała bardzo elegancko. Coś nie teges
@szwajcarskim-szlakiem: hehe, poważnie? A co w twoim rowerze nie jest robione w Chinach?
@mareczuczeek: Ale tyle to waży 10sp 11-25, reszta jest cięższa.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu