Aktywne Wpisy
Wujek_Fester +97
Cześć Mirki,
TLDR: Producent komputera użył do montażu wygiętego chłodzenia komputera i stosuje staropolską spychologię. Wiem że nic nie wskóram , nie mam czasu na przepychanie się o 120PLN za uszkodzone chłodzenie procesora - ale chcę Was przestrzec przed zakupami sprzętu od tego producenta. Jak chcecie kupić komputer, skierujcie uwagę na innych producentów niż MadDog. Historia i dokumentacja poniżej.
-----
Spotkało mnie to co spotyka wiele osób kupujących w polskich sklepach. Jak to niestety często
TLDR: Producent komputera użył do montażu wygiętego chłodzenia komputera i stosuje staropolską spychologię. Wiem że nic nie wskóram , nie mam czasu na przepychanie się o 120PLN za uszkodzone chłodzenie procesora - ale chcę Was przestrzec przed zakupami sprzętu od tego producenta. Jak chcecie kupić komputer, skierujcie uwagę na innych producentów niż MadDog. Historia i dokumentacja poniżej.
-----
Spotkało mnie to co spotyka wiele osób kupujących w polskich sklepach. Jak to niestety często
mogadishu +11
Za którym razem zdaliście prawko?
Ja dziś oblałam jeszcze na placu, p-------------m w pachołek w trakcie cofania, czuję się jak daun, który nigdy nie zda
#prawojazdy
Ja dziś oblałam jeszcze na placu, p-------------m w pachołek w trakcie cofania, czuję się jak daun, który nigdy nie zda
#prawojazdy
Kłamali
Dopóki netykieta nie stanie się powszechnie obowiązującym prawem i nie będzie banowania za internetowe odpały, to internet nie będzie "wolny".
Shitposting prawem człowieka!
Oczywiście nie twierdze, że każda strona, rodzaju forum musiałaby mieć taki system, ale dobrze by było wprowadzić to na największych portalach, pokroju facebooka, youtuba, twittera czy tiktoka.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@assninja: to akurat regulacja unijna. Nie możemy tego zlikwidować
@sameowoce: internet był wolny dopóki nie weszli normalsi (czyli większość społeczeństwa) z facebookiem i smartfonami ;)