Aktywne Wpisy
mirko_anonim +54
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Oszczędzam i inwestuję od dokładnie dwóch lat. Nie są to duże kwoty, to dokładnie 1000 zł miesięcznie. Strategia jest prosta, kupuj bez względu na wahania rynków to i tak wszystko się uśredni.
Podzieliłem to na cztery części po 25% na:
-poduszkę finansową
Oszczędzam i inwestuję od dokładnie dwóch lat. Nie są to duże kwoty, to dokładnie 1000 zł miesięcznie. Strategia jest prosta, kupuj bez względu na wahania rynków to i tak wszystko się uśredni.
Podzieliłem to na cztery części po 25% na:
-poduszkę finansową
klaudxx +4
Jednym z plusow bycia singielka jest to, ze nie trzeba wymyslac ani kupowac prezentow partnerowi na swieta.
Zawsze mnie to meczylo, ze musze myslec co kupic, biegac po tych sklepach bo wypada, bo on pewnie tez cos kupi, a tak wywalone. Nie mam komu kupowac i moge patrzec jak inni marnuja na to swoj czas i zycie.
Tylko czasami brakuje porzadnego dupcenia ale juz sie przyzwyczajam chyba
#rozkminy #zwiazki
Zawsze mnie to meczylo, ze musze myslec co kupic, biegac po tych sklepach bo wypada, bo on pewnie tez cos kupi, a tak wywalone. Nie mam komu kupowac i moge patrzec jak inni marnuja na to swoj czas i zycie.
Tylko czasami brakuje porzadnego dupcenia ale juz sie przyzwyczajam chyba
#rozkminy #zwiazki
Dzień dobry - 4 listopada 2024, jest to 309 dzień roku.
Imieniny Dżesiki, Emeryka, Emeryki, Karola, Karola Boromeusza, Modesty, Mojżesza, Mszczujwoja, Mściwoja, Olgierda, Witalisa - życzymy zdrówka (。◕‿‿◕。)!
Święta, święta: Światowy Tydzień Przestrzeni Kosmicznej - i po świętach.
Obecnie w Afryce w mieście Bangui mamy 23.2°C, Słońce wstało o
07:30
a zajdzie19:28
. Dla porównania w Poznaniu jest 7.2°C, a Słonko będzie z nami od06:54
aż do16:17
.Cytat na dziś: Bądź jak ptak, który, gdy siada na gałęzi zbyt kruchej, czuje, jak spada, lecz śpiewa dalej, bo wie, że ma skrzydła.
Niech spadną deszcze! ヽ(☼o☼)ノ !
Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy udanego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (ง✿o✿)ง
@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @ProstyHuop: @wrednyroman: @frugom: @morgul2: @K00tek: @KKK1987: @Wagabunda96: @kamilnowa: @Marinero1: @aligejtor: @reyley:
Pora zacząć kolejny tydzień. Mam nadzieję, że yerba doda mi sił, bo jakoś nie mogę się wybudzić.
Miłego poniedziałku :-)
Pic. Maly kotek z dzialki. Dwa takie tam sie wykluly. Moze komuś trzeba kotka?
Dzień dobry!
Wszystkim wiele energii na cały tydzień życzę. Na teraz miłego dnia, takiego z dużą ilością uśmiechu. Trzymajcie się, hej!
no no, niezłe te imieniny dzisiaj xD
ale się ślicznie zrobiło (。◕‿‿