Wpis z mikrobloga

Witam wszystkich (niestety jak na razie byłych oraz paru niedoszłych) użytkowników mojego dysku z #wlatcymoch i rzucam kilka malych update'ów na temat dysku:

1. Dnia 29 października #polsat zdjął odcinki z dysku #mega i na tą chwilę mam do nich jako jedyny dostęp. Szukam nowego hostingu pytając ludzi na Reddicie (głównie r/Piracy i r/DataHoarder) o chmury bez copyrightów a też wysłałem przed chwilą zapytanie do Fundacji Technologie dla Ludzi prowadzącej m.in. najpopularniejszą polską instancję #mastodon, pol.social, czy pozwolą na zuploadowanie odcinków na swoją chmurę, NCH. W ostateczności spróbuję się pobawić z #nextcloud i jakimś DDNS, by postawić dysk z swojego sprzętu

2. Z uwagi na ostatnią sytuację planuję postawić zapasowy host u innego dostawcy niż ten, który wyślę, jako zabezpieczenie w wyniku kolejnego copyrighta

3. Odcinki powinny się pojawić jeszcze dzisiaj, w godzinach wieczornych i do wszystkich użytkowników wyślę wiadomość z linkiem do nowego źródła

#piratujo #piractwo #filmy #seriale #polsat #polsatboxgo #wlatcymoch #wlatcymochone
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach