Aktywne Wpisy
OrgStJones +17
Łoniak pokazywał ostatnio, że on umięśniony jest. Najlepiej wyrobioną partię widzę jedną - beerceps ( ͡° ͜ʖ ͡°) #raportzpanstwasrodka
Madziol127 +18
Przeczytałam cały raport udostępniony przez ITIA i moje przemyślenia:
Po przeczytaniu raportu, według mnie Iga zrobiła dwa błędy:
- brała lek nie z "białej listy" rekomendowanej przez WTA. Brała lek dozwolony, ale nie polecany przez WTA. Lepiej dla Igi brać leki typowo z tej listy w przyszłości. Jeśli jest taki zamiennik. Dla bezpieczeństwa.
- Popełniła błąd w formularzu dopingowym, co tylko będzie tworzyć niepotrzebne dla niej teorie czy specjalnie tego nie wpisała. Melatonina to dozwolony
Po przeczytaniu raportu, według mnie Iga zrobiła dwa błędy:
- brała lek nie z "białej listy" rekomendowanej przez WTA. Brała lek dozwolony, ale nie polecany przez WTA. Lepiej dla Igi brać leki typowo z tej listy w przyszłości. Jeśli jest taki zamiennik. Dla bezpieczeństwa.
- Popełniła błąd w formularzu dopingowym, co tylko będzie tworzyć niepotrzebne dla niej teorie czy specjalnie tego nie wpisała. Melatonina to dozwolony
Drodzy użytkownicy Wykopu,
Chciałbym podzielić się z Wami moją radością, że świat i ludzie w końcu zaczynają dostrzegać prawdę o Jacku Murańskim. To podły, mało inteligentny oszust, któremu brakuje już pieniędzy, a jego pragnienie sławy przewyższa troskę o dobre imię jego syna. Ubolewam, że większość z Was nie pozna prawdy o krzywdach, jakie wyrządzał w Wałczu, zajmując się handlem ludźmi, sutenerstwem i rozbojami. Od zawsze fałszował dokumenty, co tylko potwierdza jego nieuczciwość.
Na koniec chciałbym dodać, że mam nadzieję, iż spadnie niżej niż Dubiel. Niech żyje, ale niech już nikt nie usłyszy jego żałosnych starań o jakakolwiek atencję. Niech to będzie początkiem jego końca.
Zanim zaczniecie kogoś gloryfikować, sprawdźcie jego przeszłość. - bo ten, to zwykły kryminalista i bandyta
Muranski, Sebastian
Muranski, wolska
Muranski, najman, dziecko
Murański, nitro, dziecko
Muranski, popek
.... i to nie koniec Jego zalet ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Odki +
Góra, góra wstań, a czyli wolisz na dole.
A Czyli wolisz tak, tak.
No nie bój się. Ja Ci nic nie zrobię.
No to wstajesz, czy nie?
No to masz mnie