Wpis z mikrobloga

Dobra.podbijam.
Pytanie o najbardziej fałszywą, zakłamaną, osobę w HP ever?

Ja daje
Moje top 3

1. Miłosz hp4
2. Judaszyca hp8
3. Luiza hp3

#hotelparadise
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fajlip1111:
Maciek z S1, PatOlka z S3, Kamil Skajla z S3, Miłosz i Klauno z S4, Żmijka z S5, Tostolina i Srikołaj z S6, większość z S7, na czele z obiema Srori, Kukizem i Srochem, Judaszka z S8 i oczywiście Szczulia oraz Kupa z S9.
  • Odpowiedz
@Amber_Waves: Tostolina chyba nie klamala jakoś tylko otwarcie robiła dramy za to mikolaj dość mocno sciemnial zeby dojść do finału
Za to najlepiej dramy z niczego podszyte kłamstwem kręciła Eliza
  • Odpowiedz
@Fajlip1111 przyznaje, że bardzo słabo pamiętam już te pierwsze sezony, więc mogę pominąć kogoś „grubego” ale widzę tu przede wszystkim Szczulie z tego sezonu, nie lubię takich słodko pierdzacych osób co zdrabniają co 2 słowo a jeszcze to jej zachowanie względem Mai… dalej to chyba Kukiz (bezjajeczny typ i to co odwalił Łucji mimo, że niby wszystko było ok), Sroch (tu nie trzeba nic tłumaczyć) no i Judaszyca oczywiście.
  • Odpowiedz
@Fajlip1111: ja ostatnio oglądałam sobie S4 i mi się przypomniała taka persona jak Inga... co wyciulała "przyjaciół" Vanesse i Matiego przed samym finałem 😅 później się tłumaczyła ze przez to że on jej kiedyś nie wybrał, ale w rozmowach mówiła o tym że są najwieksza konkurencją.
  • Odpowiedz