Aktywne Wpisy

pani_Sylwia_z_1z10 +179
wracając dziś z pracy zauważyłam, że na chodniku leży kobieta, obok niej rower
podbiegłam szybko, żeby zobaczyć czy żyje i czy nic jej nie jest, 5x upewniłam się, czy nie uderzyła głową przy upadku, czy nie ma żadnego złamania, ale z ogólnej oceny miała tylko trochę obtarć, kazałam jej chwilę posiedzieć, żeby minął szok, podpytywałam, co ją boli, gdzie mieszka itp.
ku mojemu zdziwieniu dopytywała i martwiła się tylko, czy na pewno nie widać
podbiegłam szybko, żeby zobaczyć czy żyje i czy nic jej nie jest, 5x upewniłam się, czy nie uderzyła głową przy upadku, czy nie ma żadnego złamania, ale z ogólnej oceny miała tylko trochę obtarć, kazałam jej chwilę posiedzieć, żeby minął szok, podpytywałam, co ją boli, gdzie mieszka itp.
ku mojemu zdziwieniu dopytywała i martwiła się tylko, czy na pewno nie widać

źródło: IMG_5523
Pobierz
walokid +3
No i 3k przebiegu pykło. Zmieniać mu już olej? Pan w #aso mówił że nie trzeba i żeby czekać do interwału olejowego. Ogólnie zamierzam jej zmieniać olej co 8-10k ale zastanawiam się czy tej pierwszej wymiany nie zrobić wcześniej
#audi #motoryzacja #samochody #pokazauto
#audi #motoryzacja #samochody #pokazauto

źródło: f9e6ae61-7379-4a5a-9e58-aee9c14005d0
Pobierz
Cześć,
szukam strony do wyszukiwania lotów do Japonii, która umożliwia elastyczne planowanie przesiadek (stopover) i opcję multi-city. Niestety Azair obsługuje tylko Europę, a Skyscanner wymaga podania konkretnych dat, zamiast wyszukiwania w całym miesiącu.
Optymalnie żeby łapało Air China przez Pekin i linie latające przez Dubaj. Czy moglibyście polecić jakieś serwisy, które sprawdzają się przy takiej bardziej elastycznej rezerwacji? Zależy mi na intuicyjnym i kompleksowym wyszukiwaniu.
Dodatkowo prośba o protipy, ile miesięcy w przód są zwykle najniższe ceny na loty do Japonii!
Z góry dziękuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#loty #tanieloty #podroze #azair #skyscanner #lot #japonia #tokio #osaka #stopover
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
To nie rozwiąże Twoich wszystkich problemów raczej, ale mniej więcej może się nadać.
Tylko musisz ogarnąć jak to działa. Jeśli chodzi o stopover to komenda "MINCONNECT 24:00" daje min. 24h przesiadki, więc możesz zmieniać wartość na ile