Aktywne Wpisy
Nortom +127
#odchudzanie #malysukcesacieszy #grubasy #chwalesie #zdupy
Od 1 stycznia zacząłem mierzyć wagę i liczyć kalorie w apce Samsung Health (wszystko co jem to zapisuję i ważę, nie przekraczam dziennie wiecej niz 1700kcal), monitoruję ilość wypitej wody (2 litry dziennie, czasem nawet na siłę wmuszam w siebie), a-----l na razie zredukowałem do zera i w planach mam napić się raz na dwa tygodnie, bo jednak
Od 1 stycznia zacząłem mierzyć wagę i liczyć kalorie w apce Samsung Health (wszystko co jem to zapisuję i ważę, nie przekraczam dziennie wiecej niz 1700kcal), monitoruję ilość wypitej wody (2 litry dziennie, czasem nawet na siłę wmuszam w siebie), a-----l na razie zredukowałem do zera i w planach mam napić się raz na dwa tygodnie, bo jednak
Zawsze śmieszy mnie ta walka iphone vs android, aktualnie mogę sobie pozwolić na jaki tylko telefon chcę a i tak wolę Androida za 1k niż iphone za 4k xD Już jutro wychodzi Xiaomi Poco X7 na którego czekam od dawna bo wiem że zje konkurencję, argumenty Zombie iphoniarzy poszły do piachu że kogoś nie stać ;/
#android #iphone #apple
#android #iphone #apple
Ja polubiłam:
Martynę z hp1
Mariettę
Sara z S3
Mateusz z S4
Marika, Sevag, Wixon z S5 (choć w tym sezonie lubiłam większość)
Monika, Ewelina, Angelika, Aquaman i El Presidente z S6
Łucja i Wojtek
S2: Ata
S3: Basia, Krystian, Simon, Natalia, Justyna (byłby Marcin gdyby nie o-----ł na końcu)
S6: Monia, Karma, Piotr
S7: Łucja
S8: Luiza, Półbóg,
Najbardziej lubiani przeze mnie:
-Monia
-El Presidente
-trio Grajoszek/Krystian/Simon
HP1: Martyna, Ania Nosaczita, Alkochad, kiedyś też Blondino ale zmieniłam zdanie po All Stars
HP2: tu chyba nikt szczególnie
HP3: Grajoszek, Sara
HP4: Mil, Klapessa, Fitnesiara, Szynszyl
HP5:
Mateusz Mil hp4
Mareczek i Andzela hp6
Marvin hp7
Maja i Olka hp9
Oliwkę tą śliczną też lubiłam ale nie pamiętam w którym była sezonie