Aktywne Wpisy

WildAnimal +49
Nowy? Rodzaj oszustwa na olx
Ktoś wrzuca kradzione zdjecia mieszkania na wynajem, cena jest bardzo atrakcyjna. Chcesz się umówić na obejrzenie? Wplać "zwrotną" zaliczkę.
Reszta zdjęć w komentarzu.
#olx #oszustwo #mieszkanie #nieruchomosci
Ktoś wrzuca kradzione zdjecia mieszkania na wynajem, cena jest bardzo atrakcyjna. Chcesz się umówić na obejrzenie? Wplać "zwrotną" zaliczkę.
Reszta zdjęć w komentarzu.
#olx #oszustwo #mieszkanie #nieruchomosci
źródło: temp_file2318342066475934494
Pobierz
odjutraodwyk +3
STOP! Kontrola szyi, nadgarstkow, zgiec lokci, tylow malzowiny usznej - co bylo psikane dzisiaj? U mnie los zadecydowal Tiziana Terenzi Foconero
#perfumy
#perfumy

Polska jest JEDYNYM KRAJEM UE, który nie zrównał wieku emerytalnego lub nie planuje jego zrównania w nadchodzących latach.
Będę Wam o tym przypominał codziennie do zrównania wieku emerytalnego kobiet i mężczyzn, mojego przejścia na emeryturę lub aż mi się znudzi.
9/∞
#codziennaemerytalnadyskryminacja #dyskryminacjamezczyzn #emerytura #polska
Dla mezczyzn mamy taki sam wiek jak:
Albania, Austria, BiH, Bulgaria, Cypr, Estonia, Finlandia, Litwa, Luksemburg, Lotwa, Malta, Rosja, Szwajcaria, Slowenia, Szewcja, Wegry (16)
Dla mezczyzn mamy nizszy
Mężczyźni żyją krócej niż kobiety (na co mają wpływ względy genetyczne, społeczne, psychologiczne, zawodowe i wiele innych) - więc wiek emerytalny mężczyzn powinien być niższy niż kobiet.
Równy wiek emerytalny jest nieuczciwym transferem pieniędzy od mężczyzn do kobiet. ¯_(ツ)_/¯
@dzikidziks: wpierw to muszą ludzie mieszkać razem i mieć dzieci, a patrząc na to, że:
a) dzieci nie ma
b) nie ma związków
to ten argument jest inwalidą. Tym bardziej, że jakaś część kobiet siedzi w domu i
@bregath: Ten argument tez jest inwalida.
Co mnie to obchodzi? Umowa pokoleniowa? Wiesz gdzie se ja mozesz wsadzic. Ja nic od przyszlych pracujacych nie chce - po prostu mnie nie okradajcie teraz. Sam o siebie zadbam. Dlaczego zlikwidowano OFE? Bo lewactwo sie obsralo ze jak se ktos nie odlozyl to nie bedzie mial. A co mnie to interesuje?
@dzikidziks: W jaki sposób miałoby to być egzekwowane? Urzednicy by chodzili po domach i sprawdzali?
@bregath: A co ma wozek do emerytury? Nie mieszaj systemow. Ja mowie tylko i wylacznie o emeryturze.
ubezpieczenie zdrowotne to zupelnie inna bajka. A po drugie no coz... pech.
Co do zarobków, z czasem będziesz zarabiał mniej, bo będziesz z roku na rok coraz mniej wydajny. Ale rozumiem Twój ogólny zamysł, tylko nie jestem przekonany, czy by
A dlaczego panstwo p[otrzebowalo kasy. Tez Ci to wyjasnilem wyzej. Bo przepierdziela kase. Uprzywilejowane grupy dostaja wiecej niz wplacily. Skad ma byc na to kasa? Ano od innych co placa. Klasyczny przyklad piramidy finansowej. Z