Wpis z mikrobloga

Nigdy nie lubiłem Norrisa ale to co dzisiaj o--------a to już się w pale nie mieści. Mam nadzieję, że Jednoręki rzuci na niego klątwę i nigdy nie zostanie mistrzem świata, bo na to nie zasługuje ani pod względem umiejętności ani po prostu jako człowiek. Serio już Russel jest mniej w---------y od tego vifoniarza Oskarka. W przyszłym roku jeżeli znowu będą mieć taką mocną jednostkę to trzymam kciuki żeby Piastri go jak psa objechał. Nie wiem o co chodzi z tymi brytolami, że praktycznie każdy to taki zadufany w sobie pajac i muszą coś odwalać
#f1
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ber3n: oni tam wszyscy dalej myślą, że bycie obywatelem wielkiego imperium brytyjskiego uprawnia ich do patrzenia na wszystkich z góry. tylko zapomnieli o tym, że wielkiego imperium brytyjskiego już dawno nie ma XD
  • Odpowiedz
  • 4
@cinu4: Patrząc na to jak jeździ to też tak myślę. Zawodnik z odpowiednimi umiejętnościami w takim bolidzie już miałby praktycznie tyle punktów co Max. Jeżeli nawet dominująca maszyna mu nie jest w stanie zapewnić mistrzostwa, to już nic nie pomoże
  • Odpowiedz