Aktywne Wpisy

bet730 +36
================
12. Polska - 46.750
================
Już nie będzie polskich zespołów w następnych rundach europejskich pucharów. Pożegnanie polskich drużyn z pucharami...
Kończymy ten sezon na 12. miejscu, który w sezonie 2027/28, oprócz play-offu LM, da nam również play-off LE dla zwycięzcy Pucharu Polski 2026/27.
12. Polska - 46.750
================
Już nie będzie polskich zespołów w następnych rundach europejskich pucharów. Pożegnanie polskich drużyn z pucharami...
Kończymy ten sezon na 12. miejscu, który w sezonie 2027/28, oprócz play-offu LM, da nam również play-off LE dla zwycięzcy Pucharu Polski 2026/27.
źródło: coeff_19.03
Pobierz
marcelus +15

hejo, szukam dobrej duszy, która podszepnie nieco w kwestii zakupu. Amatorskie starty triathlon 1/4 plus mocno od święta pokręcenie w towarzystwie, trenażer niet. Nie wiem czy iść w szosę czy gravela, używkę czy nówkę, budżet w sumie obojętny. Może być do 15k żeby cos na bateryjkach i karbonie kupić, to moze cos pojeżdżę więcej. Śledzę peppera, ale nie wiem co jest okazja, bo jestem laikiem w kwestii osprzętu, na buycycle dużo fajnych rzeczy, ale też trudno mi oszacować co warto a co guwno. Proszę (づ•﹏•)づ
https://www.fitstore24.com/de/cube-attain-c62-slt-carbonnrainbow-2025-rh-58-cm