Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka apropos Czeczena. Jest w końcu jesień, pizga, zimno, powoli wracam do uniwersum tych jełopów.

Ten Czeczen to kopalnia beki, drugi po Gapie. Gapa numer 1, Mumin, to imbecyl, Łysy od lat jest dnem, ale Czeczen to wyjątkowy mitoman z IQ porównywalnym do obywatela Demokratycznej Republiki Konga (sprawdź na Google), z szurskimi poglądami i ego większym niż jego przerzuty włosów łonowych na twarz.

Cebe kupuje suby. Na live’ach mało ludzi, viewsy – też kupuje. Ma nadzieję, że algorytm to zażre. Może na chwilę, ale nikt na tę ucztę nie wróci.

Są tu fani statystyk, więc można się odnieść do KamboShotów, pewnie Boskiej Palmy i do mojego Billego. I Clue.

Live włączyłem 2–3 razy, jeden trwał nawet z pół godziny. Ile miałem osób na live przy 4k subów? K---a, 300 xD. W środku tygodnia, w środę albo czwartek, do tego wiosna, początek czerwca.

Taka jest skala tych wszystkich subów. Łysy ma martwe suby; większość jego widowni sprzed 10 lat dawno odpuściła marzenia o wyjeździe do Chin. Skończyli studia, założyli rodziny, gdzieś się osiedlili i nie pamiętają o polskim biznesmenie w okularach. YouTube to zauważył i przestał pokazywać kanał Zyzola nawet jego subskrybentom. Obstawiam, że Łysy ma około 10k aktywnych widzów. Cebe obstawiam o wiele niżej niż KamboShoty, czy Billy i Boska Palma.

Ameryki nie odkrylem, ale jako prowadzacy kanal na yt potwierdzam wszelkie podejrzenia pojawiajace sie na tagu xD.

Okun!
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ego większym niż jego przerzuty włosów łonowych na twarz.

@lskx: To ego jest fałszywe. Taka maska, którą stosują osoby z silnymi kompleksami, jakiś tam sposób pozwalający na częściowe poradzenie sobie z problemem.
Niech ktoś sobie wyobrazi, że wygląda jak cebdsm.
Nie da się nie mieć lustra i tego nie wiedzieć.
Niektórzy stosują takie wyparcie, maskę zewnętrzną, w której wypierają się tego i tak
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 12
@adik75: słuszne podsumowanie. ja tez sie źle wyraziłem, bo podobnie goscia odbieram. powierzchowne ego. Zeby jeszcze byl trollem, ale nie. To mistyfikacja, hemoglobina taka... sytuacja... :)
  • Odpowiedz
@lskx: Dlatego warto mieć świadomość, że kambokaraluchy to jedna wielka mistyfikacja. Żebraki udają jakieś życie a w rzeczywstosci mają świadomość przegranej, upadku. Woda najczęściej, ziemia, coś takiego nie. Najczęściej to hema mnie interesuje.
  • Odpowiedz
@lskx:
Ten ulany karaluch,myśli że jest jakimś adonisem,gra w gta,ma wódkę w lodówce
i się trzepie na ladyboje z tindera,każdą interakcję z kobietami ubarwia jako podboje.
Farmazon erosoman,khmerki dają mu numery telefonu jak go widza na ulicy.xD
  • Odpowiedz
Niech ktoś sobie wyobrazi, że wygląda jak cebdsm.

@adik75: tylko w jego przypadku wystarczy się ogolić, ściąć włosy, myć się regularnie i chodzić w czystych ubraniach. Do tego pewnie jeszcze poprawić zęby, żeby usunąć śmietnik z paszczy i może schudnąć parę kilo. W Kambodży on spuchnie od alkoholu i będzie grubszy od łysego.

Kanały Kambożuli są martwe. Suby stoją od lat, czasami wahają się w granicy ±100. Wszyscy dobili do
  • Odpowiedz