Aktywne Wpisy
xmajami +178
Cześć! Robię #rozdajo ! 50zł na dowolną popularną platformę np. pyszne.pl steam, whatever dla plusujących i komentujących ten wpis, jeśli wpis przekroczy +200 plusów. Jak przekroczy +500 to dodaje kolejny 25zł (czyli będą 2 kody 50+25), jak 1000 (to 3ci) itd, niech stracę wystarczająco czasu straciłem. Uprzedzam, to nie jest żart, bait. Post serio.
Szukam dziewczyny. Wymagania:
• Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta
Szukam dziewczyny. Wymagania:
• Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta
bArrek +4
Ile najwięcej jechaliście km/h?
W mojej okolicy ostatnio wybuchła afera że znaleziono szpilki w cukierkach na halloween i to już jest któryś raz z rzędu kiedy o tym słyszę. Co ciekawe, to musiało się dziać gdzieś w pobliżu mojego osiedla. Już pomijając oczywistość że to zrobił jakiś idiota i nawet jeśli nie popiera jakiejś okazji - mógł po prostu nie otwierać drzwi. Z racji tego, że sam mam dzieci i krew we mnie się gotuje jak o czymś takim słyszę i często chodzimy na halloween i ja też rozdaję cuksy przy okazji przechodnim dzieciom, to wymyśliłem sobie taktykę na złapanie takich leszczy. Worek z cukierkami, a w środku kolejny worek który odfiltruje cukierki które przyszły z aktualnego domu żeby nie wymieszały się z resztą która już jest w głównym worku. Po odejściu od chaty naklejka z numerem domu i adresem, po powrocie do domu test cukierków i jak w którymś będzie jakaś szpilka albo inne g---o tego pokroju, to znam adres gdzie uderzyć. Policja, a jak będzie się taki leszcz rzucał to jeszcze załatwię sprawę zanim przyjadą własnoręcznie. Co myślicie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#halloween #afera
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Notatka moderatora: XDDDD
· Zaakceptował: Nighthuntero