Aktywne Wpisy
seratian +144
Masakra, moja dziewczyna wzięła kredyt na 100000 i przelała to jakiemuś oszustowi bo obiecał jej zyski z tego, przyznała się po miesiącu, zamknęła konto w swoim banku bo nie chcieli jej dac takiego kredytu i otworzyła w innym, bo tam jej dali, dała dostęp do konta temu gościowi hasła, piny, wszystko, skany dowodu osobistego, wszystko mu podała, chodzi po adwokatach i policji bo została oszukana.Teraz krzyk i lament bo będzie to musiała
myz_czarodziej +314
Mircy, pijcie ze mną kompot, wczoraj odebrałem swoje pierwsze nowe auto z salonu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Od zera do klasy średniej i to w kilka lat!
#motoryzacja #chwalesie
Od zera do klasy średniej i to w kilka lat!
#motoryzacja #chwalesie
Co uważacie o dziewczynach zajętych które dodają dużo zdjęć robionych w lustrze na instagramie tyłem albo głównie z nogami? Myślicie, że chodzi w gruncie rzeczy, że zauważy to jakiś chad i będzie można zmienić? Czy chodzi o wyrażenie siebie xD
#rozowepaski #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
stosunek mężczyzn w związku którzy dalej to robią do kobiet w związku które to robią to 1:100
Takze powiem Ci. Wiekszosc z nich ma bardzeij stonowane zdjecia i mnie wypina c---i, dupe niz te wywloki z insta, roznica jest tylko taka ze upadle golebice zakrywaja twarz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord