Aktywne Wpisy
ninetyeight +536
rok bez alkoholu stuknął ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dumny jestem z siebie. teraz niepicie powoli staje się normą dla mnie, większość ludzi z którymi mam kontakt wie o tym, nikt nie namawia, nie wciska piwa. To jest fajne ale trzeba było trochę czasu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・
dumny jestem z siebie. teraz niepicie powoli staje się normą dla mnie, większość ludzi z którymi mam kontakt wie o tym, nikt nie namawia, nie wciska piwa. To jest fajne ale trzeba było trochę czasu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・
Kontrolnypodcir +139
Dodakowy plus że na ali są za grosze części gdyby coś się zepsuło.
Natomiast nowy odkurzacz chciałbym aby miał stację opróżniającą kurz z odkurzacza i silikonową szczotkę, bo te ponoć lepiej radzą sobie z sierścią, a mam w domu psa i dwa króliki.
Znalazłem sobie Roborock Q5 Pro+ i z opisu wygląda ok, ma go ktoś z Was? Jak się sprawdza? Może ma ktoś coś innego do polecenia?
Z mopa nie będę korzystał, zależy mi tylko na odkurzaniu. Jak pisałem chciałbym silikonową szczotkę i żeby dość prosto się go czyściło, oraz stację opróżniającą. Odkurzacz dość często sprząta po ciemku, więc nie jestem pewien czy te opierające się na kamerach się u mnie sprawdzą, lidar testowany przez lata działa ok :) Tanie części na ali to będzie spory plus :)
Nie chcę tych najdroższych, bo nie wiem czy jest sens płacić 5k za odkurzacz, szukam czegoś do około 2k.
#xiaomi #odkurzacz #sprzatanie #roomba #agd
Części na aliexpress patrzyłem i są dostępne za grosze, dobrze i szybko zmapował całe mieszkanie, aplikacja od xiaomi jest całkiem dobra, ma on dwie silikonowe szczotki, w które nie plątają się włosy i sierść, dlatego nie trzeba tego często czyścić, sam opróżnia zbiornik na kurz i bardzo dobrze się