Aktywne Wpisy
bylem_simpem +10
Mirki, czy w wieku 50 lat jest sens iść na kurs prawa jazdy A, czyli motocykle? Ciągnie mnie do tematu od lat ze względu na rodzinne tradycje, ale nie wiem czy już nie jestem za stary? Jest tu ktoś, kto w podobnym wieku zaczął przygodę z jednośladem i się nie zabił? xD
#motocykle #nocnazmiana
#motocykle #nocnazmiana
PorzeczkowySok +27
Wróciiłeem :3
ale to miłe że zauważyliście moją nieobecność, jesteście uwu (。◕‿
ale to miłe że zauważyliście moją nieobecność, jesteście uwu (。◕‿
#usa #wybory
I tak, wszyscy politycy kłamią, ale przeważnie robią to używając jakichś zabiegów erystycznych, odwracają kota ogonem, zmieniają temat, zagadują.
A tam masz Trumpa który kłamie dosłownie co chwilę, powie dosłownie wszystko by wygrać, nie bierze odpowiedzialności za jakiekolwiek swoje słowa nie mówiąc o czynach. Pomijając, że jest głupszy niż większość celebrytów, co jest w sumie niezłym osiągnięciem.
Oczywiście nie wybielam
@WillyJamess: xD i kto tu się odpalił
co mnie obchodzi o kim pisałeś xd słyszałem tylko, że tajlor słift tak zrobiła z popraciem dla kamali więc pewnie o to ci chodziło xd tym bardziej, że tylko zwolennik trumpa by teraz pisał o takim temacie, bo to jemu się pali d--a xd
Jego pierwsza kadencja nie była taka zła bo miał rozsądnych ludzi którzy pilnowali żeby nie o-----ł.
Teraz tych ludzi już nie będzie, dodatkowo ma kongres po swojej stronie a jemu samemu odjechał nawet nie pociąg tylko całe miasto z dworcem.