Wpis z mikrobloga

Nie ma nic bardziej żałosnego niż człowiek, który sugeruje się zdaniem celebrytów przy wyborach. Na drugim miejscu są przygłupi celebryci próbujący sprawić wrażenie, że potrafią i rozumieją coś więcej niż pajacowanie ma scenie.

#usa #wybory
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WillyJamess myślę, że sugerowanie się jawnym kłamcą jest troszkę bardziej żałosne.
I tak, wszyscy politycy kłamią, ale przeważnie robią to używając jakichś zabiegów erystycznych, odwracają kota ogonem, zmieniają temat, zagadują.
A tam masz Trumpa który kłamie dosłownie co chwilę, powie dosłownie wszystko by wygrać, nie bierze odpowiedzialności za jakiekolwiek swoje słowa nie mówiąc o czynach. Pomijając, że jest głupszy niż większość celebrytów, co jest w sumie niezłym osiągnięciem.
Oczywiście nie wybielam
  • Odpowiedz
  • 3
@Lefty Hahaha, co typ się odpalił, a nawet nie napisałem o kim mowa, bo obie strony się tak błaźnią. Wytresowany wykopek z rozpędu już wyszczekał swoją kwestię xD
  • Odpowiedz
  • 1
@niegwynebleid Nieszczególnie lubię Trumpa, bo może nam wbić nóż w plecy, ale nie przypominam sobie, żeby okres jego prezydentury to były jakieś dramatyczne czasy dla USA. Co tam się takiego złego wydarzyło za jego rządów?
  • Odpowiedz
Hahaha, co typ się odpalił

@WillyJamess: xD i kto tu się odpalił
co mnie obchodzi o kim pisałeś xd słyszałem tylko, że tajlor słift tak zrobiła z popraciem dla kamali więc pewnie o to ci chodziło xd tym bardziej, że tylko zwolennik trumpa by teraz pisał o takim temacie, bo to jemu się pali d--a xd
  • Odpowiedz
  • 2
@Lefty Nie wiem komu się pali d--a, wstałem dopiero, zresztą wczoraj też tego nie śledziłem. No widzisz, Hulk Hogan też pajacował na wiecu Trumpa, ale tak się zafiksowałeś na wrzuceniu mnie do jakiejś szufladki, że dałeś się złapać.
  • Odpowiedz
  • 1
@Lefty Kamali nie cierpię, a Trump by nas rozjechał. Trudne się wylosowało. Nie przejdzie mi przez gardło, że kibicuję Kamali, a jednocześnie nie chciałbym, żeby Trump wdrożył politykę zagraniczną, o której mówi.
  • Odpowiedz
  • 0
@loginnawykoppl Dla nich pewnie tak, bo są to ludzie kompletnie zdemoralizowani. Jest kilka odcieni szarości między powiedzeniem do kamery "mmm, ale pyszne masło", a istotnym wpływaniu na losy swojego narodu bez elementarnej wiedzy o tym, jak w ogóle działa państwo i czy swoim poparciem nie wiodą ludzi w przepaść. Bo masła drugi raz po prostu nie kupisz.
  • Odpowiedz
@WillyJamess: Wycofał większość amerykańskiej obstawy z oceanu indyjskiego, morza filipińskiego i południowochińskiego co umożliwiło chińczykom zajęcie kilkudziesięciu wysepek i utworzenie tam swoich posterunków. Dzięki temu skrócili swój dystans do Australii która zaniepokojona wysyłała noty dyplomatyczne do USA. Biden przywrócił patrole, ale przejętych wysepek już się nie odzyska bo oznaczałoby to otwartą wojnę z Chinami.
  • Odpowiedz
@WillyJamess
Jego pierwsza kadencja nie była taka zła bo miał rozsądnych ludzi którzy pilnowali żeby nie o-----ł.
Teraz tych ludzi już nie będzie, dodatkowo ma kongres po swojej stronie a jemu samemu odjechał nawet nie pociąg tylko całe miasto z dworcem.
  • Odpowiedz