#kalistenika #streetworkout #silownia #mikrokoksy i #jazonworkout do czarnolistowania Jako, że ostatnio testuję rzeczy, których dawno nie robiłem (dip z ciężarem, martwy, wyciskanie na ławce), tak wczoraj przyszła pora na między innymi podciąganie z ciężarem. 70kg na pasie, takie już na granicy zaliczenia bym powiedział, ale broda nad drążkiem była xd
@memento_mori: @smieszek321: czysto teoretycznie nawet broda nie powinna być zadzierana do góry, ale no przy maxach już każdy p------i takie rzeczy xd topka też tak robi (Vitaliy Feschuk, Matvey Zlatoverkhovnikov, Smaev), a nawet i gorzej xd
@lubie-solnik: co ciekawe, to jest prawie moja waga, bo przy ostatnim ważeniu miałem 70,8kg. Trenuję pod elementy statyczne, więc prawie w ogóle się nie podciągam na drążku xd
@Jazon: u mnie 80kg na wadze i chciałbym też swoją masę doczepioną podciągnąć, może 70kg bym dał radę, ale podchwytem, a nachwytem to tak z 60kg w dobry dzień
zgadzam się, że im więcej doczepione tym bardziej hiperpoprawność idzie w las xD ale póki nie jestem na zawodach to nie daję o to j-----a
@memento_mori: u mnie ogólnie nachwyt lepiej siedzi, niż podchwyt. Chyba jakieś anatomiczne dysfunkcje, albo po prostu c-----a mobilność, bo nie czuję go totalnie xD No i nie zawsze idealna technika idzie w parze z celem treningowym, czasami robię sobie blok wytrzymałościowy, na zasadzie crossfitu trochę bym powiedział, ale nadal z lepszą techniką xd więc robiąc amrap podciągnięć nie dbam o tempo, czy tak bardzo o zakres ruchu, byle broda nad
Jako, że ostatnio testuję rzeczy, których dawno nie robiłem (dip z ciężarem, martwy, wyciskanie na ławce), tak wczoraj przyszła pora na między innymi podciąganie z ciężarem.
70kg na pasie, takie już na granicy zaliczenia bym powiedział, ale broda nad drążkiem była xd
@Jazon: oczu kąpiel
Matwiej Złatowierchownikow
Smajew
zgadzam się, że im więcej doczepione tym bardziej hiperpoprawność idzie w las xD ale póki nie jestem na zawodach to nie daję o to j-----a
No i nie zawsze idealna technika idzie w parze z celem treningowym, czasami robię sobie blok wytrzymałościowy, na zasadzie crossfitu trochę bym powiedział, ale nadal z lepszą techniką xd więc robiąc amrap podciągnięć nie dbam o tempo, czy tak bardzo o zakres ruchu, byle broda nad