Aktywne Wpisy

Porobiony420 +28
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Blew +89
#kpo właśnie dowiedziałem się że jeden z najbogatszych ludzi z mojej okolicy prowadzący wielką ubojnię, produkujący karmy dla psów i własne pasze, mający jakieś Aston Martiny itp, stosujący mobbing, zatrudniający bez umów, dorabiający się na Ukraińcach i karach nakładanych na własnych kierowców ciężarówek dostał 15 baniek :/

Znacie w Polsce kogoś, kogo można określić jako dociekliwego i zaangażowanego lekarza diagnostę?
Od dwóch lat mam postępujące problemy zdrowotne. Niestety dające objawy z różnych układów ciała - trawiennego, immunologicznego, urlologicznego, nerwowego, naczyniowego.
Diagnozuję się na NFZ i prywatnie. Odbijam się od lekarza do lekarza, bo każdy z lekarzy bierze pod uwagę objawy wynikające z ich specjalizacji. Dostałem skierowanie na oddział szpitalny, na który nie zostałem przyjęty, ponieważ “nie mają specjalistów, czasu, ani środków”.
Mówię wprost i szczerze - teraz już praktycznie tylko wegetuję. Z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej, a mnie już brakuje kontaktów, możliwości i sił, żeby szukać dalej i być traktowanym jak intruz przez lekarzy.
Potrzebuję kogoś, kto będzie potrafił spojrzeć na całą historię choroby i diagnostyki. Kogo faktycznie interesują niecodzienne przypadki i podejdzie do tego z ciekawością. Cena nie gra roli, naprawdę. Byle był to naprawdę lekarz. Nie wiem, czy można coś takiego zrobić pod stołem, czy oficjalnie, ale jestem gotów płacić nie tylko za wizyty, ale też “success fee” za postawienie diagnozy.
Za pomoc w znalezieniu odpowiedniego lekarza również zapłacę. W przypadku postawienia diagnozy przeleję 500 zł każdemu, kto nakierował mnie na tego lekarza.
Całą historię choroby, diagnostyki i leczenia oczywiście udostępnię. W tym momencie już błagam o pomoc.
#zdrowie #nfz #lekarz #medycyna #pytanie #pytaniedoeksperta
Przed przyjęciem, czy podaniem jakiegokolwiek lekarstwa (w tym suplementu, zioła, innej oddziałującej substancji), nie wystarczy przeczytać kilka razy ulotkę i przeszukać Internet. Musisz jeszcze zrozumieć i przewidzieć możliwe potencjalne skutki uboczne, które mogą być daleko gorsze od potencjalnych efektów "leczenia". Zazwyczaj w diagnostyce istnieje inne naturalne lub praktykowane od dawna rozwiązanie (manualne lub psychiczne, czytaj wiedzę: psychologia, psychoanaliza i zaburzenia psychiczne), które w nieporównywalnie bezpieczniejszy sposób zapewni zdrowie.