Aktywne Wpisy
Fekalny_okuratnik +152
Statlook to chyba najbardziej niewolniczy i januszexowy system kontroli pracowników zdalnych jaki istnieje XD Co o takim czymś myślicie? Da się to w ogóle jakoś obejść?
#pracbaza #it #korposwiat #pracait #pracazdalna #homeoffice #januszebiznesu #programista15k
#pracbaza #it #korposwiat #pracait #pracazdalna #homeoffice #januszebiznesu #programista15k
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój dawny przyjaciel zaprosił mnie na swoje urodziny. Nasz kontakt znacząco osłabł w ciągu ostatnich trzech lat i ograniczał się do spotkań raz na 2-3 miesiące. Uważam, że to naturalna kolej rzeczy, kiedy ma się już 30 lat, pracę na głowie, a do tego mieszka się w różnych miastach. Mimo to zgodziłem się przyjść, kupiłem prezent i bilet na autobus do innej miejscowości.
Na trzy dni przed imprezą przyjaciel
Mój dawny przyjaciel zaprosił mnie na swoje urodziny. Nasz kontakt znacząco osłabł w ciągu ostatnich trzech lat i ograniczał się do spotkań raz na 2-3 miesiące. Uważam, że to naturalna kolej rzeczy, kiedy ma się już 30 lat, pracę na głowie, a do tego mieszka się w różnych miastach. Mimo to zgodziłem się przyjść, kupiłem prezent i bilet na autobus do innej miejscowości.
Na trzy dni przed imprezą przyjaciel
Przyklad: Mam funty, chce przelac i przewalutowac na zlotowki na swoje konto polskie?
Czy moze jest opcja, zeby funty z konta od razu przeslac na czyjes konto polskie w zlotowkach?
#cinkciarz #przelew #bank
Czytam, ze oceny mocno srednie. :(