Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Posiadamy z żoną jedno dziecko które ma <3 lata. Jesteśmy szczęśliwi, posiadamy prace, które pozwalają nam na zdrowy balans kariera-rodzina, właściwie niczego do szczęścia nam nie brakuje. Posiadamy też dużo czasu na swoje hobby i jakieś wyjazdy wspólne. Żona jednak chce drugie dziecko. Ja jak o tym myślę, to najpierw wydaje mi się, że bym chciał, bo widzę w głowie fajną, jeszcze szczęśliwszą rodzinkę 2+2. Jednak później przypomina
Posiadamy z żoną jedno dziecko które ma <3 lata. Jesteśmy szczęśliwi, posiadamy prace, które pozwalają nam na zdrowy balans kariera-rodzina, właściwie niczego do szczęścia nam nie brakuje. Posiadamy też dużo czasu na swoje hobby i jakieś wyjazdy wspólne. Żona jednak chce drugie dziecko. Ja jak o tym myślę, to najpierw wydaje mi się, że bym chciał, bo widzę w głowie fajną, jeszcze szczęśliwszą rodzinkę 2+2. Jednak później przypomina
Kiszak twierdzacy, ze PoE jest proste przy czym sam wziął gotowy build którym face tankował kazda mechanike uber bossow xD Najbardziej mnie bawi jak gada, ze zrobil wlasny build i dzialal, a przeszedł SRSami kampanie xD Juz nie wspomne jak przy jego pierwszym podejsciu czat dawal milion tipow i przedmioty
Zacytuje komentarz z pod tego filmu
"Pieprzenie, że POE nie jest trudne. Ma bardzo wysoki próg wejścia. Sama gra nie wyjaśnia niczego poza
Zacytuje komentarz z pod tego filmu
"Pieprzenie, że POE nie jest trudne. Ma bardzo wysoki próg wejścia. Sama gra nie wyjaśnia niczego poza
#narty #googlemaps #mapy #snowboard
Na reddicie też jest o tym dyskusja: https://www.reddit.com/r/GoogleMaps/comments/1gghsq9/ski_slopes_removed/
Komentarz usunięty przez autora