Wpis z mikrobloga

Szanuj aima swego, bo inaczej k-----y nabierzesz.
Chodzi mi o #reddeadredemtion, a dokładnie wersja #pc, bo może i gram na normalu, to strzelaniny na dyliżansach, to j----a katorga - gram na padzie.
Pewnie ludzie, którzy grają jednak na myszce mają równie duży w---w, bo bez autoaima nie da się prowadzić historii, a zarazem strzelać do tych kutafanów :(

PS Jeśli ktoś boi się o wymagania, tonie ma czego, ponieważ ten tytuł ruszy każdemu na ziemniaku. Sam mam GTX1665TI oraz prosesor od AMD, a do tego 8Gb ramu i śmiga jak marzenie w 60 fpsach.

#pcmasterrace
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@cybulion Ty naprawdę myślisz, że zapłaciłem za tą grę? Jestem piratem od lat, ale dwa lata temu wziąłem laptopa na raty, a poprzdniego dałem bratu, to jednak przez 4 miesiące nie dostawałem renty, więc teraz place komornika. Tak więc 350 komornik, płacenie rodzicielce za mieszkanie i wychodzi na to że zebrak że mnie totalny :(
  • Odpowiedz
  • 1
@imperjo Mi tezna fonie działa, lecz na laptopie ciągle ten sam problem,a podobno Michau miał to naprawić ( ͡° ʖ̯ ͡°)

PS Dobra, wracam do gry, bo die mega wciągnąłem w ten sequel
  • Odpowiedz
@hacerking ciekawe ciekawe, jedno z drugim nic wspolnego nie mialo... Ludzie sie nie zmieniaja Janusz. Wtedy z pupu cie w------i, teraz ci nie dawali renty, w kolo jakaś wymówka.
  • Odpowiedz
  • 0
@cybulion Niby ludzie się nie zmieniają, to jednak dzięki zrzutce mogę się poczuć normalnie, iść gdzieś na co mnie nie stać i poczuć się choć j----a chwilę normalnie, bo przeszłość przeorała okrutnie. Bracia nająć tyle szczęścia, że nie znają Kingi.
  • Odpowiedz