Wpis z mikrobloga

@borkowiec:
Cały wywód streszczam dla niecierpliwych:

OP myśli q'tsem, mało mu 1 partnerki, a że poczuł kasę i się looksmaksuje to narzeka na swój ciężki los average żonkisia i ojca, nie wie w którą stronę iść, nadal zdradzać po cichu czy się rozwieść i szaleć?
  • Odpowiedz
  • 0
@jan-kowalski244 eh, nie wiem. Jej charakter, jej wygląd. Jaj sposób bycia. Nie widzę w niej ambicji - acz dziecko pewno odebrało jej sporo czasu, i tutaj sprawdza się okej. By potem strasznie narzekać na macierzyństwo. Ale to chyba norma. Przed dzieckiem zresztą też taka była. Siedzi na IG, przewija te reelsy.. Czepianie się o bzdety, acz ja się jej czepiam też o bzdety. I tak lata. To że nie chce mi
  • Odpowiedz
@borkowiec: Stary, najpierw, musisz złapać dystans. Patrzysz na to wszystko z bliska i to tylko wciąga cię głębiej w ten bajzel. Decyzje, które podejmujesz teraz, mają ogromny wpływ nie tylko na ciebie, ale na twoje dziecko, żonę, no i tę laskę, co teraz ją widujesz. To nie jest łatwe, więc serio warto byłoby iść na terapię – tak, taką normalną, co pomoże ci ogarnąć, czego ty chcesz, bez tego łażenia
  • Odpowiedz