@deniol: produkcja to musi zacząć od tego żeby jakoś lepiej weryfikować osoby, które wchodzą pod względem bycia singlem. W tym sezonie podobno 3 osoby były w związku xd o ile przed programem ciężko jest to sprawdzić to podczas nagrywek już to widać. Pasowałoby zapowiedzieć takie zadania, nagrody które by zniechecily tych w związkach (którzy liczą na łatwy hajs do wygrsnia) do brania udziału w programie w obawie o zdradę.
@deniol: moje typy: napewno uber Pandora i wyniki live ( większe dymy).Wystarczy, ze będą kręcić i puszczać w miarę na bieżąco chociaż nie wiem czy to jest możliwe ze względu na zaplanowaną ramówkę ale chciałabym żeby zrobili to trochę bardziej w stylu BB za którym tęsknie. Głosowanie - kombo uczestników i widzów.Pojedynki bdb pomysł ale typowanie z d--y. Niech się wysilą trochę w wymyśleniu kto/ za co ma się bić
@Moja-stara- pal licho już czy tam się okaże że ktoś był czy nie był singlem, bo takich przypadków na te ok 100uczestnikow że wszystkich sezonów było kilka. Ważniejsze myślę jest to żeby ogólnie lepiej dobierali uczestników bo co sezon jest ten sam problem ze sobie nawzajem się nie podobają..
@Wouowina robiąc wyniki live to już nie byłoby HP a bb czy love Island. Nie taka jest koncepcja programu, dwa produkcyjnie nie jest to możliwe, bo są nagrywane 2 sezony w jednej lokalizacji pod rząd, i o ile przy pierwszym sezone w lokalizacji dałoby radę, to przy drugim sezonie nie jest to możliwe. A przy tym że muszą za każdym razem dostosować wille, włącznie z dobudowaniem sypialni jak ostatnio, przewiezieniem sprzętu
@alenajpierwkawa: argumenty masz trafne ale piszemy o tym co byśmy chcieli ¯\(ツ)/¯ ja bym chciała tak o właśnie ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■ co do wpływania na losy uczestników - zakładam, ze masz na myśli głosowanie. Jasne, ze oglądając tą całą telenowelę każdy dzieś tam chciałby żeby wygrał/przegrał określony uczestnik.
1. Wyrocznia z możliwością zadania pytania w prost do adresata, tak jak ostatnia teraz, ale pokazanie na ekranie retrospektywy sytuacji 2. Uber pandora również pokazanie na ekranie tych sytuacji o które pytają. 3. Lepsze dopieranie uczestników tak żeby chociaż żeby sami sobie się podobali a nie żeby co chwilę padało "nie jest w moim typem" i nie wybierali uczestników tylko że względu na ładna buzię i fotki na instagramie, a
@deniol: ja będę zadowolona jak wrócą lajwy i żeby byli uczestnicy nie grających w 100% w sposób wyrachowany oraz żeby były powroty uczestników, którzy doprowadzali do szału widzów z poprzednich sezonów :)
@Wouowina no tak, ale ja nie rozumiem po co chcieć coś co kompletnie wykastruje ten program. Oni już i tak są mocno zachowawczy bo nie chcą mieć hejtu poczas emisji, a świadomość że w każdym odc mogą odpaść to już pożegnajmy się z dymami a powitajmy słodko pierdzace i sztuczne reality show.
To trochę jak z tym, że grazynki lamentowały na powrotami, zrobili sezon bez powrotów, który po wykastrowaniu stał się
@lesbica997 niby tak, ale było to wykluczenie z rajskiego przez co dalej nie dostał możliwości utworzyć parę choć na chwilę. To chyba pierwszy raz że ktoś z singlowi nie wyszedl.
@alenajpierwkawa: nie nie, pisałam o kombo uczestnicy + widzowie. Ale chyba chodzi Ci o to, ze jak będą wiedzieli, ze widzowie głosują to będą za grzeczni (mejbi racja).
1. Wyrocznia z możliwością zadania pytania w prost do adresata, tak jak ostatnia teraz, ale pokazanie na ekranie retrospektywy sytuacji
2. Uber pandora również pokazanie na ekranie tych sytuacji o które pytają.
3. Lepsze dopieranie uczestników tak żeby chociaż żeby sami sobie się podobali a nie żeby co chwilę padało "nie jest w moim typem" i nie wybierali uczestników tylko że względu na ładna buzię i fotki na instagramie, a
To trochę jak z tym, że grazynki lamentowały na powrotami, zrobili sezon bez powrotów, który po wykastrowaniu stał się