Sprytnie udało się ukraść/połączyć/załatwić giga kwadrat rzeszowiakom na rzecz lubelskiego ( ͡°͜ʖ͡°) Może by tak ktoś z Piotrkowa/Łodzi albo z Radomia, Końskich połasił się na te kilka kwadratów żeby przerwać ten duopol krakosko-warszawski. Nie kładźcie wszystkiego na barki Pana @metaxy ( ͡º͜ʖ͡º)
@metaxy: kilka tu, kilka na wschodzie i zaraz zdetronizujemy krakoski z pierwszego miejsca ( ͡°͜ʖ͡°) a właściwie to krakoski nie będzie krakoski ( ͡°͜ʖ͡° )つ──☆*:・゚
@metaxy: ja akurat jestem za pozostawieniem tak jak jest i zakwadraceniu całej Polski, szkoda, że debil białek rozwalił wykop bo cały rowerowyrownik też toczy już śmiertelna choroba. No i wystarczy, że jeden poligoniarz i tak już uciekł :D
ktoś sobie zadał trud żeby to spakować do auta i jechać spory kawałek do lasu tragiczną drogą zamiast pojechać na pszok i jak człowiek cywilizowany to oddać bez żadnych opłat to trzeba mieč wielki łeb nie od parady
Sprytnie udało się ukraść/połączyć/załatwić giga kwadrat rzeszowiakom na rzecz lubelskiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może by tak ktoś z Piotrkowa/Łodzi albo z Radomia, Końskich połasił się na te kilka kwadratów żeby przerwać ten duopol krakosko-warszawski.
Nie kładźcie wszystkiego na barki Pana @metaxy ( ͡º ͜ʖ͡º)
#rowerowyrownik #wykoproseclub
Skrypt | Statystyki
Ile to będzie 1-2-3 aktywności?
Komentarz usunięty przez autora
@pawlos10rs: idzie zima, moje problemy z krążeniem wyłączą mnie ze zbieractwa na parę miesięcy.
@pawlos10rs: a co to da? Bo Klaszczów rozdziela Kraków i Wawę, a te brakujące kwadraty tylko poprawią sytuację Wawy?
a właściwie to krakoski nie będzie krakoski ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
No i wystarczy, że jeden poligoniarz i tak już uciekł :D