Wpis z mikrobloga

#hotelparadise jakie odmozdzacze polecacie na Maxie? B&B love odhaczone, Azja express mnie nie zajawilo. I nic więcej tam nie widzę
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Georegik: B&B owszem, wciągające. Jedyny feler to mała popularność tagu w wykopie. Być może wykopki nie wiedzą, że B&B ma tu swój tag. Oby kolejna edycja miała większą frekwencję. Tam też się dzieje i jest co komentować.
  • Odpowiedz
@sokool: Mam nadzieję, że to nie okaże się taką tandetą jak Miłość za wszelką cenę na TV 4. Oglądając pierwszy odcinek wyłączyłem już po ok.10 minutach. Kolejnych oczywiście już nie oglądałem. Szkoda czasu.
  • Odpowiedz
B&B owszem, wciągające.

@Aprilwine: Interesujący ludzie tam są pokazani, ale trudno mi się przekonać do konceptu, że podsyłamy komuś jedną osobę i zobaczymy, czy się uda. W HP jest kilkanaście osób i nawet wśród nich czasem nie tworzą się pary, a kilka dziewczyn ma do wyboru kilku facetów i vice versa. Dlatego też nie przepadam za "Miłość od pierwszego wejrzenia", za dużo niezręcznych sytuacji tam jest.

Obejrzałem jeden odcinek tego
  • Odpowiedz
@BigShow: No tak. W B&B goście czyli potencjalni partnerzy/partnerki wchodzą pojedynczo w odstępach kilkudniowych. Można mieć max trzech gości jednocześnie. W HP od razu jest grupa osób i tu teoretycznie łatwiej o wybór partnera, ale to są tylko pozory. Nawet w grupie niełatwo znaleźć partnera/kę. Trzeba mieć sporego farta.
Co do B&B to na pewno będę oglądał kolejną edycję o ile TVN będzie kontynuował ten projekt.
  • Odpowiedz
  • 3
@Georegik nie wiem czy masz Polsat Box, ale jeśli tak to może 'moja mama i twój tata', tutaj mamy osoby w wieku 40+, które niekiedy zachowują się jakby tyle nie mieli :D
  • Odpowiedz
@m00nka Oj, temat rzeka xD Ogólnie polecam obejrzeć podstawową Wizę na miłość, bo według mnie to jednak fajne wprowadzenie. Potem wersję Na Odwrót :) Jeszcze jest „Przed wizą na miłość” i tam są niby niektóre pary wcześniej pokazane, ale ja osobiście nie oglądałam xd Polecam zacząć od podstawy, w trakcie już oglądać Na Odwrót i Żyli długo i szczęśliwie :) Ponoć Romans na Karaibach jest super, pewnie obejrzę jak skończę Żyli
  • Odpowiedz
  • 0
@amanda12
No właśnie widzę że jest tego full.
Wiza na miłość - dalsze losy - 8sezonow, - na odwrót 6sezonow, podstawa - 10sezoniw, pierwsze spotkanie - 6sezonow, dalsze losy - 1sezon, ostatnia szansa - 1 sezon, oczami bohaterów - 1sezon, wielka Brytania - 2sezonh, znowu do wzięcia 4sezony, romans na karaibach - 4sezonu, Darcy i Tacy 4sezony
Ale duuuzooo
  • Odpowiedz